Valaki esetleg?
Évek óta próbálok bejutni ncore-ra. Kérdeztem minden ismerősöm de azt mondták nekik sincs, a volt barátomnak volt de miután szakítottunk megváltoztatta a jelszót. :\ Valaki tudna segíteni, vagy belépőt adni? :( Mindig seed-elek :(
(L)
Az a gond ezzel ha vadidegennek adsz, hogy a meghívó felelőséget vállal az általa odahozott emberért. Legrosszabb esetben őt is kiteszik a másik sara miatt.
Egyébként én erre gyúrok, hogy meghívót küldhessek, csak sajnos nem vagyok régóta az oldalon csak 27 hete.
Szia!
Most, december hónapban minden regisztrált tag kap 3 meghívót, amit ebben a hónapban küldhet ki.
Ezért most érdeklődj azoknál az ismerősöknél, akik már benn vannak. Most kisebb eséllyel mondhatják azt, hogy nincs meghívójuk. Kivéve, ha már korábban odaígérték valakinek, vagy éppen kamuznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!