Üdvözlet! Windows xp-vel dolgozom. Az utóbbi időben az ESET NOD 32-sűrűn / az ellenörzés inditása folyamatban / "dolgozik?! " Miért ilyen sűrűn? Régebben ez csak hetente egyszer ha előfordult! Esetleg virust talált?
Mivel 72 éves "felhasználó"-vagyok aggódók.
Egyébként megy a masina.
Egyszer irt ki olyasmit, hogy a vírus irtó beavatkozást igényel /sárga felkiáltó jel!/
Kikapcsoltam-újraíndítottam és OK.
Köszi,ha válaszoltok.
Üdv: anonym
A NOD32 legális?
Ha igen, akkor valószínűleg a feladatütemezésben gyakoribbra van állítva a számítógép ellenőrzése. Ami amúgy nem baj, nagyobb biztonságot jelent. Kicsit ugyan visszafogja a gépet, de nem jelentősen. Nálam is NOD van a gépen, legfeljebb a bekapcsolás után, amíg a frissítéseket tölti le, addig érzékelhető jobban a gépterhelés.
A felhasználói beavatkozás igénye pedig (a sárga felkiáltójellel) több ok miatt lehet: frissítés hiánya, vagy régen volt frissítés, operációs rendszer frissítés nincs letöltve és hasonlók. Bár a NOD-nál be lehet állítani, hogy ez utóbbit ne jelezze.
Sőt, az is kiválthatja ezt az üzenetet, ha hamarosan lejár a víruskergető liszensze.
Ha vírust talál, akkor azt külön ablakban jelzi (persze ez is beállítás függvénye), de ettől sem kell megijedni, ez csak arra bizonyíték, hogy végzi a dolgát.
Köszönöm a választ erre+windows billentyűkombinációkra kapottat is!!!
Az ESET NOD-al kapcsolatban, tenap 11.01.-én megint felugrott /a sárga fordított felkiáltó jel!" figyelmeztetés!!!
Belenéztem,nem avatkoztam semmibe!!! Kikapcs.-úrainditás= és OK.
Ujabban /hetente/-feljön a :Java Update Available-frissités, amit szintén Cancel törlök! Olvastam,hogy ellenörizni kell a Java ereditéségét.....mert,lehet,hogy...
fertözött.?!.úgyhogy nem!!
Egyébként a böngésző beállítások visszaállítása nálam
annyiból"müködik",hogy gyorsabban tölt be a gép és ha jól bögészgetek a kilépés /készenléti állapotra/ is gyorsan megy végbe!!!!
Kedves Lajos nagyon köszönöm válaszait.
Amennyiben a késöbbiekben is fordulhatnék Önhőz megköszönném!
Üdvözlettel:anony@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!