Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek szabad ilyet...

Szerintetek szabad ilyet csinálni hirdetési portálokon?

Figyelt kérdés

Szabad olyat csinálni, hogy két hirdetési oldalon ugyanazt a hirdetést kiírom?

Pl.: van egy digitális multiméterem, amit el szeretnék adni, azt szabad esetleg hirdetésben kitennem az OLX-en és a Hardveraprod-on, vagy mindenképpen egyszerre csak egy oldalon írhatom ki ugyanazt a cikket eladásra?

2014. nov. 4. 23:44
1 2
 11/20 anonim válasza:

Veszel a tescóban egymarék mobilt 2000 Ft/db áron.

Csak nem gyanús ha minden telószám 20-as.

Ugyanaz a típusú terméknek jó hogy az a neve...

Mond meg neki ha hív hogy te nem ugyanaz a hirdető vagy mint a másokon csak a termék ugyanaz.

De ha az egyik telefonba vinnyogva beszélsz a másikban selypítve harmadikon raccsolva, csak nem fog gyanút.

2014. nov. 12. 19:08
 12/20 A kérdező kommentje:

Hehe.... :D na jó, ezek már tényleg kipécézett példák. Ennyire azért nem fogok gyakorlatot űzni abból, hogy másnak adjam ki magam.

De egyébként hogy említed a hangelváltoztatást... egyszer már kipróbálnám - egy ideje tervezem is -, hogy veszek egy független régebbi mobilt, szétszedem, az elektet mikrofont és a hangszórót leszedem, a helyükre beforrasztani egy-egy jack kábelt, a mikrofonét suty be a PC füllhalgatókimenetelére, a mobil hangszórókimenetelére meg egy fülest, a PC-be egy jobbféle mikrofont a mikrofonbemenetbe, aztán már csak elindítok egy Real-Time vokódert (pl. ezt: [link] XD

Aztán a másik oldalon néznek nagyokat, amikor a vonalban megszólal egy magyar Darth Vader (vagy ha úgy tetszik, egy magyar GlaDOS) XDDDDD

2014. nov. 12. 20:47
 13/20 A kérdező kommentje:
ah, megint elszúrta a linket a GYK : [link]
2014. nov. 12. 20:48
 14/20 anonim válasza:

ez megoldható rejtett hangszoróvval élőben?

én goaluld akarok lenni.

nem adsz el véletlenül világitó kontaktlencsét?

nem baj ha több helyen is hirdeted

2014. nov. 12. 21:19
 15/20 A kérdező kommentje:

"ez megoldható rejtett hangszoróvval élőben?"

Mármint mire gondolsz? Szimultán módban, mint ahogy a zöld íjász csinálja XD --- hát, necces, de egyébként is, úgy minek, nem praktikus.

Vagy nem tudom, hogy értetted??

Elrejthető, lapos hangszóró amúgy megoldható, szerintem még nekem van is, igaz, az akkor tud igazán szólni, ha 1 bitre digitalizált hanganyagot eresztek rá :)

Világító kontaklencsém amúgy nincs, DE kontaklencse méretű üvegen elférő, 1-2 tizedmilliméteres LED-jeim éppen vannak. XDDD De mi a csudáért kérded??!! XD

2014. nov. 13. 23:24
 16/20 anonim válasza:

Goauldként akarom riogatni a járókelőket.

De akkor lehet egyszerübb Dart Vader maszkban, s az ő dörgedelmes hangján mindenkire ráüvöltök:

- Én vagyok az apád!!!

2014. nov. 14. 00:03
 17/20 A kérdező kommentje:

"Dart Vader maszkban"

Na igen, úgy már logikus. Maszkon belül a mikrofon, maszkon kívül a hangszóró. Az már lényegesen bővíti a lehetőségeket.

DEEE az azzal kezdődik, hogy szerezni kell egy >TISZTESSÉGES< maszkot. Nem olyan műanyag gányadékot, amit babazsúrokra specializálódott "üzletek" árulnak. Tisztességes anyagból, tisztességes méretben, tisztességes TAKARÁSSAL és kialakítással!

Pécsett laksz egyébként?

2014. nov. 14. 16:08
 18/20 anonim válasza:

Nem.

De ostoba járókelőkre nem költök ennyit.

Jó lesz nekik a paraszt Dart Vader maszk.

2014. nov. 14. 18:05
 19/20 A kérdező kommentje:

"Jó lesz nekik a paraszt Dart Vader maszk."

Te tudod. HA TE a puhányabb, gyűrődős műanyag maszkba is be tudsz tenni/rejteni mikrofont, PIC-et (vagy valami más hangkódoló vezérlőelektronikát) a vokóderezés elvégzéséhez, meg ehhez valami minimál tápot, meg kívülre rejtett hangszórót, akkor csináld.

Én nem véletlenül írtam, amit írtam.

És szerintem ha az ember tisztességesen akar valamit, akár legyen az poén, játék, akkor ne legyen rest munkát/tudást, amije megvan, beleadni, és a lehető legkevésbé gányolni.

De mint mondtam, Te tudod, rajtad áll. Tőlem ez csak egyfajta útmutatási lehetőség, pusztán tapasztalatokból kifolyólag. - (láttam már májerkodó szakit eléggé csúnyán gányolni, olyankor eléggé ki szokott nyílni a bicska a zsebemben)

2014. nov. 15. 08:39
 20/20 anonim válasza:

Nálam rondábban kevesen gányolnak:

https://www.youtube.com/watch?v=DWp1nYtG7fY

2014. nov. 15. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!