Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy hozhatok létre egy...

Hogy hozhatok létre egy internet kapcsolatot? Van modemem és wifi router is van a router működik de az internet a gépen nem?

Figyelt kérdés

2014. nov. 3. 19:47
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
Mi a modem és a router pontos típusa?
2014. nov. 3. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi buta vagyok ehhez hol tudom megnezni?
2014. nov. 3. 20:16
 3/7 Tengor ***** válasza:

Akkor sehogy. Nem fogod tudni megcsinálni, ha annyi nem adja ki, hogy megnézd jobban a dobozt, ami a kezed ügyében van.

Szólj valakinek és ő beállítja 10 perc alatt!

2014. nov. 3. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:
De nem tudod elmondani hogy hol tudnam megnezni?
2014. nov. 3. 20:39
 5/7 P.O.C. ***** válasza:

Tengor kollégának igaza van, ez neked magas labda lesz.

Nyilván egy játékmackóra nem lesz ráírva, hogy játékmackó. De műszaki cuccokra jellemző, hogy valahol a felületén számok és betűk vannak. Vagy ráfestve a műanyag felületre, vagy egy külön címkén.

2014. nov. 3. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Jo azert annyira nem vagyok kezdo... Android romolas meg stb siman megy a gepen is tudok dolgokat csinalni de akkor megnezem
2014. nov. 3. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Netgear wireless n300 a router a modem valami zhone csak nem tudom h a model number kell? Mert az valami hosszu szamsor
2014. nov. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!