Tumblr követők-kérdés?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a fajta hogy: úristen egy csomó követőt akarok... de amikor már egyik napról a másikra mínusz 10 követőm van, és ez már egy hete így megy (azóta biztos volt 60 kikövetés...) elgondolkodok azon hogy mitől lehet? Nem hinném hogy bármi olyan képem lenne ami miatt ki kéne követni.... semmi meztelen nő, vér, vagy olyan ami kifogásolható lenne egyesek szerint. Valami ötlet?2014. nov. 3. 16:46
1/7 anonim válasza:
Ez a baj, hogy nincs meztelen nő vagy vér. A többi téma kit érdekel? :D
2/7 A kérdező kommentje:
:D Jóvan na. Ízlések és pofonok. Nincs bajom sem a vérrel, sem a meztelen nőkkel de nincs tele olyannal a tumblim :D Ritkán fordul elő. De most ha belegondolsz.. mióta tumblizok, azóta ugyanolyanok a képek. mármint van egy adott téma. ha valaki bekövet, neki az tetszik. (gondolom én). Akkor miért követne ki? o.O Csak ez nem fér a fejembe. Főleg ilyen sokan :DD
2014. nov. 3. 16:55
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, úgy 2007 környékén elvesztettem a fonalat. Már sosem fogom megérteni a fiatalokat, pedig én is még 30 alatt vagyok.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, azért köszönöm :)
2014. nov. 3. 17:04
5/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy a követőid szimplán csak törölték magukat?Ha régóta blogolsz megeshet hogy a követőid közül valaki kitörli magát.Azonkívül nem lehet ötletem miért lehet.
6/7 anonim válasza:
engem is szoktak kikovetni en nem foglalkozok vele :D
7/7 A kérdező kommentje:
Én is már megszoktam hogy néha kikövetnek. Csak nekem azért furcsa ez mert egyik napról a másikra rohamosan kezdtek kikövetni. No mindegy. azért köszönöm... nem hinném hogy törölték magukat.. túl sok lenne ez..
2014. nov. 4. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!