Bekövettek tumblr-ön? Visszakövetek mindenkit.
Én nem foglak követni, bocsánat, mert tumblr másik részéhez tartozom.
Tudtad, hogy van a blogodon: Supernatural, Merida, Homestuck, Wolverine, Teen Wolf, Sherlock, The Perks of Being a Wallflower, Harry Potter, American Horror Story, War Horse, Finn Harries és sok Joseph Gordon Levitt?
(Amúgy aláírtad már a CISPA megállítására készített petíciót? Az a médiaörvény, ha átmegy a tumblr végét jelenti.)
sajnálom, de én nem követlek be... a véleményem meg az, hogy a blogod tucatszar. mármint ne érts félre! nem szar, csak az a probléma, hogy kb. minden második-harmadik tumblr ilyen. most, hogy nem menő annyira ez a facebookos idézetes oldal dolog, most ilyen hipszter, meg hasonló tumblröket csinálnak a tinik.
Igazából lehet, hogy én bekövetnélek,
előző vagyok, véletlen küldtem el
szóval én lehet, hogy bekövetnélek, ha raknál fel saját képeket, mert az egyedivé tenné a blogodat! meg a themeden is változtass, nagyon össze van kuszálva...
Nekem tetszik a tumblröd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!