Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » VIDANETes lettem, mert eladott...

BTEL-VIDANET kérdése:

VIDANETes lettem, mert eladott a BTEL. (ADSL internet) Mi a VIDANET felhasználói név utótagja (a @ utáni rész)? Mi a VIDANET DNS címe?

Figyelt kérdés

Ezeket az információkat nem kaptam meg. De lehet, hogy csak nekem nem egyértelműek. A levélben amit küldtek csak annyi volt, hogy a pénzt ezentúl más számlára kell utalni. Égetően fontos lenne, mert nem tudok netezni. Előre is köszönöm a segítséget!

Egyébként milyen hülyeség az, hogy regisztráció után várjak 15 percet mielőtt kérdést teszek fel? Mi történik 15 perc alatt? Én speciel 20 percen át szidtam a gyakorikerdesek.hu oldalt emiatt!

2014. nov. 1. 13:47
 1/1 A kérdező kommentje:
Megoldódott! dns nélkül a régi felhasználói névvel és jelszóval kellett felcsatlakozni és a számítógépen kellett megadni a dns kiszolgáló címét ami 145.236.277.108 és a 145.236.88.66
2014. nov. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!