Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit akar a gépem?

Tóth Péter Tamás kérdése:

Mit akar a gépem?

Figyelt kérdés
Amikor netezek, mindig azt akarja egy köcsög reklám, hogy frissítsem a java-t (amiben meg az a vicces, és bosszantó, hogy fent sincs a gépemen). És lefagyasztja az egész chromet. Mit csináljak ellene?

2014. okt. 31. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Töröld le a chrome-t töltsd le az operát és hozzá egy adblock-ot reklám blokkolót:D
2014. okt. 31. 15:26
 2/8 A kérdező kommentje:
1. van adblockerem 2. nem is feltétlenül reklám 3. ezt írja ki: "A debardma.com webhelyen lévő oldal közlendője: WARNING!!! Your Java version is Outdated, have security risks please update now." Nincs is javám "-.-
2014. okt. 31. 15:34
 3/8 Gábor_79 ***** válasza:
Vagy próbálkozz meg egy Malwarebytes Anti-Malware-ral. [link]
2014. okt. 31. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Kösz, csak még 1 bajom van...ugyanúgy ki akarja rakni azt az oldalt, csak amikor ez a program blokkolja, akkor ellép az oldalról, ami nekem nem jó. Erre valami megoldás?
2014. nov. 1. 11:21
 5/8 Gábor_79 ***** válasza:
A webhelyet belerakod a program kizárási listájába (Beállítások > Webes kizárások) . Nem tudom, hogy akkor az elképzelésed szerint fog e működni, csak mint lehetőséget mondom.
2014. nov. 1. 14:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy mi a baj...trójai...k__va életbe. Azt hittem, hogy aktív az antivirusom
2014. nov. 1. 23:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Vajon hol kaphattam el? Facebook, Youtube, sakkoldalon? Vagy itt a GYIKen? Máshol nem nagyon járkálok, néha még honfoglalo
2014. nov. 1. 23:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Már van egy sejtésem...mivel a gépem eléggé szaggat, ezért néha-néha véletlenül rákattintok 1 reklámra, és lehet, hogy az telepítette sunyiban.
2014. nov. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!