Mennyire fontos neketek az Internet?
Valószínűleg az életben olyan munkám lesz, amelynél a számítógép/internet fontos szerepet fog játszani, mivel mérnök-infó szakon vagyok végzős.
Ha ettől eltekintek, én akkor is fontosnak tartom az internetet, mert a mai gyors fejlődés folyamata, főleg műszaki téren már nem követhető könyvekkel. Rengeteg információ halmozódott már fel rajta, ezáltal nagyon sok mindenre választ lehet kapni az internet segítségével. Zenehallgatás, filmnézés is jó dolog. Számomra fontos, és jó dolog.
Viszont, azt már egyáltalán nem tartom normális dolognak, aki egész nap a gép előtt ül, játszik a neten, és a szomszédot is csak msn-ről ismeri!
Laptopom van, ezért úgy éreztem hogy sosem szakíthat el semmi tőle.. aztán rájöttem, hogy ha nincs áram akkor hiába működik a gépem mert nincs internet :D:D
Számoltam az órákat amikor a szolgáltató bénázott. Majdnem megölt az unalom. Egész nap csak aludtam.
Nem tudom elképzelni, hogy volt élet az internet előtt.
Nem tudnék élni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!