Morzsa kérdése:
Megszüntettem a mobilnetem. Miért lehet még 8 napig használni?
Figyelt kérdés
Tegnap megszüntettem a stickes mobilnetem(t-mobile).Azt mondta az ügyintéző,hogy még 8 napig tudom használni.Most akkor még ezt a 8 napot is ki kell majd fizetnem? Vagy a tegnapi nappal számláznak utoljára?2014. okt. 30. 09:04
2/7 A kérdező kommentje:
Nem feltöltőkártyás mobilnet,hanem előfizetéses havidíjas.
2014. okt. 30. 09:36
3/7 anonim válasza:
Akkor fura. Szerintem azt a 8 napot ugyanúgy ki kell fizetned, hiszen szolgáltatnak. Egy épp távozó ügyfélnek nem fognak ajándékot adni.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,hogy valószínű azt a pár napot is ki kell fizetnem. 5 év után mondtam vissza,de azt hittem,hogy a megszüntetés napjával meg is szűnik végleg.
2014. okt. 30. 09:42
5/7 anonim válasza:
Én is alig várom, hogy leteljen a hűség a tableten és visszamondjam a francba. A helyedben felhívnám az ügyfélszolgálatot és megkérdezném, hogy miért kell 8 napot várni és ki kell-e fizetned.
Az a baj, hogy ez a szolgáltatás fix havidíjú és lehet nem tudják lebontani (pontosabban le tudják, csak nem akarják) napokra és lehet 8 nap múlva lesz fordulónap.
6/7 anonim válasza:
ha havidíjas, feltételezem a hónapfordulóig kell fizetni. az pedig lehet 8 nap múlva lesz...
de ne aggódj, szerintem már kifizetted! (kivéve, ha az utolsó számla még nem jött meg)
7/7 A kérdező kommentje:
Ma kaptam egy 06-80-as telszámot a tmobile-tól sms-ben,hogy a felmondási szándékommal kapcsolatban őket hívjam.Felhívtam és abban a pillanatban meg is szüntették a netet,már nem működik.Gondolom,hogy így már nem érvényes a 8 nap.
2014. okt. 30. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!