Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha van egy tabletem, kell-e...

Ha van egy tabletem, kell-e hozzá SIM kártya, hogy legyen mobilnetem? Ha itthon szeretnék netezni a WIFI-t hogyan "oldom" meg?

Figyelt kérdés
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, előre is bocs ha esetleg hülyeséget kérdeztem.
2014. aug. 8. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Mobilnethez természetesen SIM-kártya is kell. Wifi-hez pedig egy Wifi-s router.
2014. aug. 8. 21:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A Wifi-s router az miként működik?
2014. aug. 8. 21:53
 3/9 A kérdező kommentje:
...és SIM kártyát azt tudok külön is venni?
2014. aug. 8. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:

WAN portjába bedugod azt a kábelt, ami most megy a gépedbe. LAN1-es portjába és a gépbe pedig a hozzá adott kábelt.

Ezután ahány router kb. annyi megoldás. Be kell állítani a Wifi-t. Ebben segíteni fog a tájékoztató, amit mellékelnek.

2014. aug. 8. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Húha, SIM kártyát nem tudom, nézd meg a szolgáltatód weboldalát, vagy hívd fel őket.
2014. aug. 8. 21:57
 6/9 anonim válasza:
0%
Tabletbe nincs sim kartya
2014. aug. 8. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Szeretnél fogadni? Nekem valahogy sikerült vásárolni a T-Mobiletól Xperia Tablet S-t, SIM kártyával.
2014. aug. 8. 22:00
 8/9 A kérdező kommentje:
...akkor a WIFi-routerhez nem kell a SIM? Melyik jobb a mobilnet szolgátatóval vagy a "magam" WIFI-je?
2014. aug. 8. 22:09
 9/9 Norbi658441 ***** válasza:
Otthoni használatra jobb a WIFI,de ha nem vagy sűrűn otthon,vagy olyan helyre mész,ahol nincsen net,de te szeretnél netezni,akkor viszont a simkártyás net a jobb.
2014. aug. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!