Egy URL Cím átírása teljesen, úgy hogy azt jelenitse meg amit amúgy is, hogyan lehetséges?
A címet valamihez kötni kell.
Viszont ha a link html-ben van, akkor a <a href="link">ide akármit írhatsz</a> eredménye "ide akármit írhatsz" szöveg lesz, és a link, meg amit beleírtál. Így elrejthető a link és első ránézésre meg lehet vele téveszteni másokat.
Nemnagyon értem sajnos a 2. hozzászólót.
Röviden azt akarom hogy pl:
Bemásolok valakinek egy linket pl: [link] (Ez az a rész amit én szabok meg teljes egészében) és ez a link egy www.macska.hu oldalra vigyen, vagy bármi más linkre, és csak addig irja a kutyát amig rá nem kattint, majd a böngészőben veszi csak észre h ez egy másik oldal. Tuti hogy lehet ilyet de nemtudom hogyan:S
Ha tiéd a www.kutya.hu, akkor onnan mindent át tudsz irányítani a www.macska.hu-ra.
Ezen kívül mint írtam ha HTML a környezet, akkor a linket meg lehet írni úgy, hogy látszólag a más legyen. Persze a legtöbb böngésző kijelzi a valódi címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!