Lehetséges-e külföldi mobilnetet vagy műholdas netszolgáltatást vásárolni?
1. Ha a roamingdíjakat eltörli az eu, van-e jogi ill. technikai akadálya, hogy pl. szlovák vagy osztrák mobilnetet használjak az országban?
2. A műholdas nethez a szerződést külföldön kötöm, a számlát külföldre fizetem, a szolgáltatást itthon használom. Működhet?
az a gáz a roaming-al, hogy figyeld meg, ezt is fogja hátráltatni Magyarország, és a szolgáltatók.
egyébként igen, vicces, hogy mondjuk egy brit szolgáltató mobilnetcsomagjai sokkal kedvezőbbek ár/érték arányban, mint mondjuk itthon a telekomé, ami egy rablás. nem fogják hagyni, hogy ne legyen roaming, mert akkor elindulna a mobilnetturizmus...
Ettől én is tartok, volt példa hasonlóra (szlovák rendszám). Ennek ellenére túl sok mindent nem tehetnek, hacsak vissza nem hozzák a határokon a jármű és csomagellenőrzést.
Amiben én bízok, hogy maguk a külföldi szolgáltatók repülnek rá a témára valamilyen "kifejezetten a magyaroknak" csomaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!