Mit tudok tenni ha feltörik a Gmail accountomat?
Figyelt kérdés
Egy napja még nem volt semmi probléma aztán másnap pedig kidobott a gmail és mikor vissza akartam csatlakozni 2 email cimmel sikerült viszont a harmadikkal ami nem hiába irtam be vagy 20 kölönböző jelszót amit szoktam használni egyáltalán nem működött . A jelszó helyreállitás sem működik mivel nem udom mikor csináltam az emailom . Valaki tudja mit tehetnék ?2014. okt. 28. 16:00
1/12 anonim válasza:
Mondjuk főzhetnél egy kávét, kezd fájni a fejem.
Utána meg kezdd el használni a KeePassX-et, minden weboldalon más, generált jelszót használj és havonta cseréld le.
2/12 A kérdező kommentje:
Viszont ez működik az előzményekre nézve ? Legalábbis megmutatja hogy például mikor hoztam létre az emailt és mi volt a jelszóm vagy csak a telepitése utániakat ?
2014. okt. 28. 16:30
3/12 anonim válasza:
Hogy működne az "előzményekre nézve"?
A mostani problémádon már nem segít, de legalább nem történik több ilyen.
"KeePassX saves many different information e.g. user names, passwords, urls, attachments and comments in one single database."
4/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez nem nagy segitség inkább menj és idd meg a kávédat mert én arra várok hogy valaki a kérdésemre válaszoljon egy kielégitő és jó válasszal .
2014. okt. 28. 16:35
5/12 anonim válasza:
Arra várhatsz. Ha nem tudod a jelszót és az elfelejtett jelszó funkciót sem tudod használni, mégis mire számítasz? Hogy valaki beírja ide, hogy "szeretlekmaris" a jelszavad?
6/12 A kérdező kommentje:
Nemigazán inkább utbaigazitást kérek mivel az accountomat feltörték valószinüleg és szeretném a jelszót ujra irni de nem kapok segitséget a gmailtől mert nem eléggé biztonságos hogy segitsenek nekem miközben 2 másik email cimemmel kötöttem össze ezt az 1-et .
2014. okt. 28. 16:42
7/12 anonim válasza:
Nem fogsz tudni új jelszót beállítani. Inkább törekedj arra, hogy a mostaniak biztonságosak legyenek és ne felejtsd el őket. Erre jó a KeePassX (is).
8/12 A kérdező kommentje:
Megis miért nem ? A gmail vissza tudja állitani nemigaz ? Viszont mikor elküldtem nekik a kérdőivet azt mondták nem tudom egy kérdésre a választ ezért ne vagyok elég biztonságos
2014. okt. 28. 16:46
9/12 anonim válasza:
Vissza tudja, de nem tudod helyesen kitölteni azt a formot, amellyel igazolnád, hogy te vagy a tulajdonos. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Nincs olyan gomb, hogy "Ha elfelejtette az elfelejtett jelszó funkcióban kért adatokat, kattintson ide" és rákattintva kiböki, hogy nesze, ez a jelszavad. Akkor minden jött-ment átírhatná bárki jelszavát.
10/12 A kérdező kommentje:
Viszont ha rájövök a kérdések hejes válaszára akkor már menni fog nemigaz ? És akkor már megtudom védeni magam ,
2014. okt. 28. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!