Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rám vonatkozik a net adó ha...

Rám vonatkozik a net adó ha külföldön vagyok de magyarországi szerverről töltök le?

Figyelt kérdés

külföldön élek de azért lássuk be szoktam torrentezni (természetesen csak legális és ingyenes torrenteket...) magyar szerverekről.

De tudtommal csak a Magyarországon lévő embereknek kell adózni nem ?

2014. okt. 22. 10:49
 1/4 CspCsj ***** válasza:
Az internetszolgáltató mérése alapján lesz kiszámlázva. Gondolom nem magyar a szolgáltatód.
2014. okt. 22. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm, sejtettem :) csak jobb tájékozódni :)
2014. okt. 22. 11:40
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Így visszaolvasva nem teljesen egyértelmű amit írtam, csak a magyar internetszolgáltatókra akartam utalni.

Egyébként nem valószínű, hogy bevezetik, 6 éve még ellenezték: [link]

Ha mégis, akkor a magyar internetszolgáltatókat izélgetik majd, azok meg az ügyfeleiket. Külföld nem tartozik ide.

2014. okt. 22. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem valószínű, hogy bevezetik, 6 éve még ellenezték"

höhö :) hol van az mar :)

A magyar valasztok emlekezete kabe 3 honap. A nyuggereket meg amugy sem erdekli a net, a fidesz meg ugyanolyan nyuggerpart lett mint az mszp.

2014. okt. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!