Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti mit szóltok ehez az interne...

Ti mit szóltok ehez az internet adóhoz?

Figyelt kérdés
komolyan 150ft lesz 1 giga? hát én nem tudom de szerintem egy átlag család egy hónapba tuti elhasznál 100 gigát 1 hónapba ami már alapon 15.000ft

2014. okt. 22. 06:33
 1/3 Tengor ***** válasza:
Azért dobták be, hogy az emberek ezen csámcsogjanak és ne máson. Jelen pillanatban az sem egyértelmű, hogy a 700 / 5000 Ft-os maximálás érvényes-e az internet adóra v. sem. Nem lesz a bevezetéséből semmi.
2014. okt. 22. 07:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Remélem a próféta beszél belőled és tényleg csak a terelés miatt találták ki!

-képzeld el ha havi 50-100GB adatforgalmat generálok, több lenne az adó mint amennyit a szolgáltatónak fizetek havonta az internetért ....

2014. okt. 22. 07:28
 3/3 coopper ***** válasza:

Sziasztok.

Ha a fenti módon, korlátozás nélkül bevezetik, szerintem az összes torrent oldal lehúzhatja a rollót hiszen azok generálják a legnagyobb forgalmat, senki sem fog +15000 FT-ot havonta, hetente, naponta fizetni (nem kivánt rész törlendő) gondolom én.

Az illetékes azt mondta : verseny van és nem a felhasználó fogja fizetni, hanem a szolgáltató. Ez pediglen egy még viccnek is rossz.

"A tervezett negyedik különadóval, a távközlési adóval kapcsolatban a miniszter elmondta: ez eddig is létezett, a módosításban ennek az internetszolgáltatásra való kiterjesztését tervezik. Varga Mihály abban bízik, hogy van olyan erős verseny ezen a piacon, hogy a szolgáltatóknál nem fog felmerülni ennek az összegnek az ügyfelekre való áthárítása."

Forrás : [link]

Üdv.

2014. okt. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!