Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gyerekek ez komoly?!?!?!?!?!?

Gyerekek ez komoly?!?!?!?!?!?

Figyelt kérdés

Mi ez az internet adó???? ezt komolyan bevezetik?? épp most néztem fel az Ncore-ra és ott van már hogy "adó" itt egy kép is:

[link]

mi lesz itt? jézus mária...

2014. okt. 22. 02:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Így van azt mondják, amelyik kutya ugat nem harap. A magyar csak szájhősködik, de tenni, cselekedni nem mer! Benyel mindent , inkább nem netezik mert ezt kifizetni lehetetlen, és inkább nézi azt amit elé raknak a tévében , a buta sorozatokat, való világokat, X Y faktorokat...Apropó, nemrég szerveztek tüntetést mert az RTL levette a Szulejmán c sorozatot a képernyőről valami oknál fogva. Na ezek az emberek akik elmentek a Szulejmánért tüntetni, saját maguk miatt ki nem tették volna a lábukat....

Szánalmas ami ebben az országban megy, de maga a nép az aki igazán szánalmas, birka ,birka, birka a magyar, kap egy pofont és megköszöni :) kint állunk az esőben már szarrá ázva , bégetve és arra várunk ,hogy elálljon az eső , de nem mozdulnánk ám magunktól semerre maximum ha a juhászkutya jön és beterel minket a tető alá ....

Őrület....

2014. okt. 22. 08:11
 12/15 anonim válasza:
100%

A kormány két legyet akar egyszerre lecsapni:

1.Elterelés a korrupciós ügyről és Petike USA-beli szopatásáról.

2.Az emberek információ forrását a TV-re akarják korlátozni, mert csak ott van tejhatalmuk.

A magyar nép pedig nem birka.Egyszerűen az emberek már nem bíznak egyik politikusban sem.Sajnos elvesztették a politikába vetett minden bizalmukat.Ezért olyan alacsony a választási részvétel is.Nincs a Fidesznek országosan 2/3-a, kb valahol a 40-45%-on állhatnak, viszont vannak akik semlegesek és el sem mentek szavazni.Így felesleges néppártként kezelniük saját magukat, mert messze vannak attól.De visszatérve az eredeti gondolatmenetemhez:Azért nem megy a magyar ember az utcára, mert egyrészt sokan már külföldön vannak, akik mehetnének, a maradék pedig nem látja, hogy lenne olyan aki jobban csinálhatná mint az elmúlt 24 év vezetői.Nekem mondjuk van pártszimpátiám(azt hiszem hogy könnyen kitalálható, hogy hova húz a szívem ;-) ), szóval nem szenvedek kilátástalanságban.

Alapvetően egyébként a Taxisblokádhoz hasonló történetnek kéne lezajlania.Már csak azért is, mert az internet minden szempontból az élet olyan fontos részévé vált, mint az üzemanyag.Banki átutalások, online ügyintézés, személyes levelezés, szórakozás, stb.Ehhez mindhez az internet kell és nem helyettesíthető ma már.

Személy szerint, ha ez kéne hozzá, én kimennék az utcára, csak 1 ember kevés.Ide ezrek, tízezrek kellenek.Mondjuk abban van valami ironikus, hogy pont Október 23-ika előtt jelennek meg ilyen provokatív törvényjavaslatok.

2014. okt. 22. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyeltem be a nemzetit... nem vásárolok cigarettát többé... elektromos cigarettákból viszont jobbnál jobb készülékeket próbálok ki, jobbnál jobb ízű liquidekkel.
2014. okt. 22. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok... még annyit, hogy ha nem vezették volna be a főnemzeti dohányboltot, még mindig bagóznék! Köszi az egészséget! ;). Ennek ellenére elítélem az egészet.
2014. okt. 22. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:
A Felvetés maga komoly,de nem lesz belőle semmi. Ncore meg profi trololololo :) Értem a poént én is néztem amikor megláttam és felnevettem kicsit:D
2014. okt. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!