Gyerekek ez komoly?!?!?!?!?!?
Figyelt kérdés
Mi ez az internet adó???? ezt komolyan bevezetik?? épp most néztem fel az Ncore-ra és ott van már hogy "adó" itt egy kép is:
mi lesz itt? jézus mária...
2014. okt. 22. 02:38
1/15 anonim válasza:
Komoly feltételezés, de szerintem nehezen lenne kivitelezhető, így nem is lesz.
2/15 anonim válasza:
Dehogy komoly! Vér folyna, ha ezt bevezetnék, és ezt ők is tudják.
3/15 anonim válasza:
Mármint az a része komoly, hogy komolyan gondolták egy röpke pillanatig, de győz(ött)/győzni fog az életben maradási ösztönük.
4/15 A kérdező kommentje:
Remélem is .. [link] itt már tiltakoznak is csatlakozzatok vagy nem tudom de remélem nem lesz belőle semmi!
2014. okt. 22. 02:56
5/15 anonim válasza:
Ezzel akarják elterelni a figyelmet a korrupciós ügyekről.
6/15 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, ezek a hírek pontosan azért kellenek, hogy a figyelem elterelődjön a fontosabb dolgokról.. Ezt hívják médiacsontnak... találóan, hiszen oda dobnak egy csontot, amin a közvélemény elrágódhat míg a háttérben a fontos dolgokat lezongorázzák...
7/15 anonim válasza:
Szerintem simán be fogják vezetni, és az emberek többségét nem fogja érdekelni, ahogy anno a dagadtak se robbantottak ki háborút a chips-adó miatt. Gyakorlati szempontból meg nyilván a netszolgáltatódnak fizetett havidíjban fog megjelenni.
Amikor legközelebb a nyálatokat csorgatjátok az Erzsicsökkentésre, akkor majd jusson eszetekbe!
8/15 anonim válasza:
Ha október 23-at egy újdonsült forradalommal akarják megünnepelni akkor remek irányban haladnak.
9/15 moonlightsentinel válasza:
Ugyan már, milyen forradalom? Ha a magánnyugdíjpénztárakat meg a Nemzeti Dohányboltot benyeltük gond nélkül, akkor ezt is be fogjuk.
10/15 anonim válasza:
hagyjátok már, túl birka nép ez ahhoz, hogy forradalmat robbantson ki......ez a nép inkább eltűr mindent és pitizik mint egy kiskutya....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!