Megyjooo1 kérdése:
Adott két router. A második routert csak jel továbbításra szeretném használni. Fő router IP cime:192.168. 0.1 Az all router IP címét (192.168. 0.2) hogyan tudom beállítani ha nincs rákötve a nett? Így a nettes beállítása lehetetlen a számomra.
Figyelt kérdés
Hol tudom megadni neki?
Világít a wifi jel rajta. De semmi.A fő Router látja és ki is lehet választani a S SID -ben az Routert. De jel továbbításra nem tudom használni. Nem csinál semmit.
2014. okt. 19. 18:30
1/4 Neuhauser László válasza:
ROUTER 2 - őt kösd a gépedre, az egyik LAN portján
Írd be a böngészőbe a ROUTER IP-cíét, ajd ezeket állítsd be rajta:
ROUTER IP 192,168.0.2
DHCP-tiltsd le!
Utána ROUTER 1-be net bedug, és a ROUTER 1 a ROUTER 2 - vel LAN portokon legyen össze kötve
A ROUTER 2 WAN portjába ne dugj semmit
2/4 Tengor válasza:
Így ahogy #1-es írja. Annyival egészíteném ki, hogy így a router 2-őn csak a wifi beállításokat kell elvégezni, minden más beállítást a router 1-en kell csinálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ha jól értelmezem, akkor csak vezetékkel oldható meg? -ami sajnos kivitelezhetetlen. :( nagyon hosszú kábel kell. 20-25 méter, jó pár falfúrással.
2014. okt. 20. 06:48
4/4 Tengor válasza:
Ha elég okos a router2, akkor működhet kábel nélkül is, de ha pár falat kell fúrni, akkor valszeg a jel sem lesz túl erős, ebből kifolyólag a sebesség is rendesen le tud csökkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!