Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell nCoreon seedelni?

Hogy kell nCoreon seedelni?

Figyelt kérdés
vissza kell minden letöltött torrentet 49 óráig seedelni? mert valaki ezt csinálja.. én meg azt olvastam hogy egy hónapban kell 49 órának meglennie.. akkor most hogy is van ez?

2014. okt. 18. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez szépen le van írva a szabályzatban! A Wiki menüponttal kerülj közelebbi ismeretségbe.
2014. okt. 18. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:

48 óra, ha átléped a rangodhoz tartozó 5 torrentet/hó---Hit'n'runolható torrentek száma.

Magyarul, ha letöltesz 6 filmet, akkor az egyiket tutira nyomatnod kell 48 órán át, persze nem egyhuzamban. Nyilván 7, 8 letöltés esetén 2 vagy 3 ez...nagy vonalakban.

2014. okt. 18. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
tehát akkor egy hónapban csak 5 torrentet lehet letölteni?
2014. okt. 19. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Következmények nélkül--lásd seddelés--igen. De lehet eltolódás, mert ha mondjuk 19-én letöltesz 5 filmet, hogy hurrá csak 2 nap múlva nullázódik....hát nem. Pontosan hogy követik ezt azt nem tudom.

Ha 10 filmet leszedsz pl akkor már túl lépted a lehetséges "hrun" limited/hó. Valahogy így konyha nyelven...:))

2014. okt. 19. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:

De seedben maradsz, akkor nem lesz gond. Én azt szoktam csinálni letöltök jó sokat, és kb 3 nap alatt teljesítem a 48 órát. Akár törölhetem is az utorrentből azokat, de szoktam néhányat benne hagyni...így tisztességes...

Ha dolgozom a gépen úgyis bekapcsolhatom a seedelést, nem zavar.

Így OK, érted?

2014. okt. 19. 19:04
 6/8 A kérdező kommentje:
köszii :))
2014. okt. 20. 18:35
 7/8 A kérdező kommentje:
igen értem :))
2014. okt. 20. 18:36
 8/8 Martin3214 ***** válasza:
vagy hasznalsz egy olcso vpst es 24/7 be seedeli neked :D en altalaban 1000ft ert berlek havonta ha erdekel irj
2014. dec. 6. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!