Hogy kell nCoreon seedelni?
48 óra, ha átléped a rangodhoz tartozó 5 torrentet/hó---Hit'n'runolható torrentek száma.
Magyarul, ha letöltesz 6 filmet, akkor az egyiket tutira nyomatnod kell 48 órán át, persze nem egyhuzamban. Nyilván 7, 8 letöltés esetén 2 vagy 3 ez...nagy vonalakban.
Következmények nélkül--lásd seddelés--igen. De lehet eltolódás, mert ha mondjuk 19-én letöltesz 5 filmet, hogy hurrá csak 2 nap múlva nullázódik....hát nem. Pontosan hogy követik ezt azt nem tudom.
Ha 10 filmet leszedsz pl akkor már túl lépted a lehetséges "hrun" limited/hó. Valahogy így konyha nyelven...:))
De seedben maradsz, akkor nem lesz gond. Én azt szoktam csinálni letöltök jó sokat, és kb 3 nap alatt teljesítem a 48 órát. Akár törölhetem is az utorrentből azokat, de szoktam néhányat benne hagyni...így tisztességes...
Ha dolgozom a gépen úgyis bekapcsolhatom a seedelést, nem zavar.
Így OK, érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!