Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megéri megvenni?

Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
[link]

2014. okt. 15. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi baja és nincs nálatok más net csak 3g akkor talán. De mivel ma már minden mobiltelefon tudja a tethering funkciót, magyarul egy 4G-s mobiltelefonból is csinálhatsz ilyen készüléket, ezért lehet egy mobiltelefon jobb beruházás, mert azt másra is fogod tudni használni, és viheted ide-oda.

Ha a pénz miatt vennéd, mert olcsó, akkor igen.

Persze előbb meg kell nézni ez mennyibe kerül a boltban.

Úgy tűnik még wifi routernek is elmegy.

2014. okt. 15. 13:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Ara szeretném használni itthoni vezeték nélküli hálózatot létrehozni kábellel nem 3g meg 4g usb-kel szóval wifi routernek akarom és úgy vélemény?
2014. okt. 15. 14:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja a mostani egy Dir-600 annál jobb?
2014. okt. 15. 14:22
 4/9 anonim válasza:
100szor!
2014. okt. 15. 15:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasz nyélbe ütöm az üzletet Megy a zöld pacsi
2014. okt. 15. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak kérdezz rá vásárlás előtt, hogy minden szolgáltatóval kompatibilis-e,mert régen volt olyan 3g wifi router ami nem támogatta a mobilszolgáltatókat, csak mondjuk vodát.
2014. okt. 17. 12:21
 7/9 P.O.C. ***** válasza:

A külseje alapján v1 -es hardver verzió, ezek hajlamosak voltak a melegedésre.

Megvenni csak akkor vegyed meg, ha a támogatja a 3G modemedet, szóval nem ártana meglesni a kompatibilitási listát:

[link]

Ezen kívül szerintem drága is. Nem sokkal kell megpótolni, hogy korszerű és új 3G routered legyen:

[link]

2014. okt. 17. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Mióta korszerű egy lite-N szabványú 150Mbites router?

A hirdetésben szereplő router 300mbit a pcx-n belinkelt csak 150 mbit ami 3G-nél nem de vezetékes netnél számíthat.

(Azért a hirdető helyesírása elég kemény. "Dárc" szekrény, meg unt wifi el osztó, váró gép,) Azért én vigyáznék az eladóval :D

2014. okt. 17. 22:34
 9/9 P.O.C. ***** válasza:

"Mióta korszerű egy lite-N szabványú 150Mbites router?

A hirdetésben szereplő router 300mbit a pcx-n belinkelt csak 150 mbit ami 3G-nél nem de vezetékes netnél számíthat. "

Miért ne lenne korszerű? Én nem csak a marketing dumát nézem egy routernél, mint itt sokan mások. Hanem azt is, hogy valójában mit tud hardveresen a router. És mennyire stabil. Nehogy azt hidd , hogy a teljes N szabványt ismerő router, tényleg 300 megát tud a vaságban, ürül az ha a 120 -at teljesíti ideális körülmények között. És a nagyobb hatótávolság is a MIMO -s cuccoknál csak városi legenda.

Kb 60 megát tud a 4G, azt pedig a lite N is teljesíteni tudja. Apropó itt van a másik cumi, hogy a V1.x -es hardver verzió, csak a 3G -t tudja:

[link]

[link]

"4G LTE Modems Compatibility apply to TL-MR3420 Version 2.0 ONLY."

Ezen kívül mint mondtam ez egy továbbfejlesztett modell, újabb CPU -val amivel számos problémát megszüntettek, többek között a melegedést -mint mondtam.

Az utólsó érv, hogy nem mindegy hogy 5000 Ft -ért veszed meg valami vadidegen szarját, aki ki tudja miket művelt vele, vagy 7000 Ft -ért veszel zsír új terméket garanciával.

2014. okt. 18. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!