Ha nincs semmi baja és nincs nálatok más net csak 3g akkor talán. De mivel ma már minden mobiltelefon tudja a tethering funkciót, magyarul egy 4G-s mobiltelefonból is csinálhatsz ilyen készüléket, ezért lehet egy mobiltelefon jobb beruházás, mert azt másra is fogod tudni használni, és viheted ide-oda.
Ha a pénz miatt vennéd, mert olcsó, akkor igen.
Persze előbb meg kell nézni ez mennyibe kerül a boltban.
Úgy tűnik még wifi routernek is elmegy.
A külseje alapján v1 -es hardver verzió, ezek hajlamosak voltak a melegedésre.
Megvenni csak akkor vegyed meg, ha a támogatja a 3G modemedet, szóval nem ártana meglesni a kompatibilitási listát:
Ezen kívül szerintem drága is. Nem sokkal kell megpótolni, hogy korszerű és új 3G routered legyen:
Mióta korszerű egy lite-N szabványú 150Mbites router?
A hirdetésben szereplő router 300mbit a pcx-n belinkelt csak 150 mbit ami 3G-nél nem de vezetékes netnél számíthat.
(Azért a hirdető helyesírása elég kemény. "Dárc" szekrény, meg unt wifi el osztó, váró gép,) Azért én vigyáznék az eladóval :D
"Mióta korszerű egy lite-N szabványú 150Mbites router?
A hirdetésben szereplő router 300mbit a pcx-n belinkelt csak 150 mbit ami 3G-nél nem de vezetékes netnél számíthat. "
Miért ne lenne korszerű? Én nem csak a marketing dumát nézem egy routernél, mint itt sokan mások. Hanem azt is, hogy valójában mit tud hardveresen a router. És mennyire stabil. Nehogy azt hidd , hogy a teljes N szabványt ismerő router, tényleg 300 megát tud a vaságban, ürül az ha a 120 -at teljesíti ideális körülmények között. És a nagyobb hatótávolság is a MIMO -s cuccoknál csak városi legenda.
Kb 60 megát tud a 4G, azt pedig a lite N is teljesíteni tudja. Apropó itt van a másik cumi, hogy a V1.x -es hardver verzió, csak a 3G -t tudja:
"4G LTE Modems Compatibility apply to TL-MR3420 Version 2.0 ONLY."
Ezen kívül mint mondtam ez egy továbbfejlesztett modell, újabb CPU -val amivel számos problémát megszüntettek, többek között a melegedést -mint mondtam.
Az utólsó érv, hogy nem mindegy hogy 5000 Ft -ért veszed meg valami vadidegen szarját, aki ki tudja miket művelt vele, vagy 7000 Ft -ért veszel zsír új terméket garanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!