Lehet ezzel pénzt keresni? Megéri megvenni?
2009. jún. 28. 17:21
1/8 anonim válasza:
Nekem az egész úgy tűnik, mint egy piramisjáték!
2/8 anonim válasza:
0. befektetés. az a 18.000 Ft nem befektetés?
"keveset dolgozni, de mégis egyre többet keresni" haha...
ilyen hülyeségeknek ne dőlj be. Pénzt keresni munkával lehet csak (legálisan)
3/8 anonim válasza:
Átverés!! Nem szabad ilyen oldalakat még nézegetni se :)
4/8 A kérdező kommentje:
Van 2 hupont.hu-s oldalam, és onnan küldték, hogy ez milyen jó, és hogy kedvetményt is adnak (2000 Ft), mivel van saját oldalam náluk. Nekem is kicsit hihetetlennek tűnik, de jó lenne ha működne. Egyébként milyen oldalakat lehetne csinálni, hogy bárki akarjon arra reklámot feltnni, és fizetni érte? Normálisabb oldalakhoz tudás és pénz is kell, nem?
2009. jún. 28. 18:05
6/8 anonim válasza:
Amúgy ha van tudásod, akkor kevesebb pénz kell, ha nincs tudásod akkor több egy jó oldalhoz.
7/8 A kérdező kommentje:
De mindenképp kell befektetni! És ez a 18e szerintem nem olyan kicsi befektetés.
2009. jún. 30. 13:28
8/8 anonim válasza:
csak arra írtam ,hogy az oldalon van írva, h 0 Ft befektetéssel kereshetsz bazisok lét. Mind1, hülyeség ne dőlj be neki. Munka nélkül nem tudsz pénzt keresni. Max ha véletlenül találsz a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!