Automata4477 kérdése:
Miért nem megy a wifi a laptopomon?
Figyelt kérdés
Neteztem,egyszer csak hirtelen elment a net és nézem ilyen piros x volt a helyén és be sem tudom kapcsolni...ugye win8-on van olyan kapcsoló amivel be lehet de nem enged rákattintani mert szürkével van....most kábellel használom a netet de ez így nem túl jó...Valakinek valami ötlet?2014. okt. 7. 16:45
21/32 A kérdező kommentje:
Remélem tudsz segíteni bár sokára írok vissza
2014. okt. 9. 15:52
23/32 anonim válasza:
24/32 anonim válasza:
Van egy gond hogy a laptopod nem win 8 kompatibilis és nincs is hozzá driver
Azurewave NB037 Wireless Lan Driver
kell hozzá
de ez itt felette nem tartalmaz win 8 drivert
26/32 A kérdező kommentje:
Remélem jót küldtem
2014. okt. 9. 17:39
27/32 A kérdező kommentje:
Elkezdtem tölteni a win7-est hátha jó lessz
2014. okt. 9. 17:39
28/32 anonim válasza:
Ha win 8 van a gépeden akkor a win 7 driver nem lessz jó
29/32 anonim válasza:
Na néztem a képet
és arra a következtetésre jutottam hogy letörlöd a wifi drivert teljesen majd újra megkeresteted a windows al
Ugyanis az történhetett esetedben az a bizonyos pirosX azt jelentette hogy kivan kapcsolva a wifi vagy tiltva
(Neteztem,egyszer csak hirtelen elment a net)
energia gazdálkodás kapcsolt be fogadjunk hogy akku rol neteztél ?
30/32 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!