Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A laptopomon csak otthon...

A laptopomon csak otthon működik jól a net, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ha a barátomnál vagy az albérletemben vagyok,használhatatlan a wifi.

Egy videót nem lehet rendesen megnézni a Youtube-on, arról meg, hogy fájlokat csatoljak pl. egy mezei e-mailhez, nem is álmodhatok.

Lehet, hogy valamit elállítottam? Mindenhol jó gyors mindenkinek, csak az én gépem makacskodik. Otthon meg semmi baja.

Segítsetek légyszi, mert nem vagyok egy nagy számítástechnikus!

2014. szept. 11. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy otthon 2 cm-re van a routertől a laptopod, máshol meg 50 méterre?
2014. szept. 11. 13:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Nemnem, sőt, otthon nagyon nagy kétszintes házban vagyok tök messze tőle, máshol meg mindig közel...
2014. szept. 11. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Kompatibilitási probléma lehet, a laptopod egy routerrel működik jól, a többivel csak a szívás van. Vegyél egy USB-s wifi adaptert, 1-2 ezer forint és minden bizonnyal meg fog szűnni a gond. Távolról sajnos nem tudok többet mondani, vagy hibakeresésbe kezdeni.
2014. szept. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!