Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek vannak olyan...

Szerintetek vannak olyan trollok a netes fórumokon, akik magukat feedelik?

Figyelt kérdés
Pl. csinálnak több accountot, és egymást szidják velük a feltűnésért.
2014. okt. 3. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok elmebeteg él ezen a földön, biztosan vannak ilyenek is.
2014. okt. 3. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég skizofrén lehet az aki magát szidja.

Amúgy ilyen nem nagyon van szerintem, az emberek inkább a maguk igazát szeretik hangoztatni. Azt el tudom képzelni hogy csinál mondjuk 10 gyakori kérdések accountot és önmagát pontozza, vagy csak beírja hogy "elsőnek igaza van".

Egy vitára meg amúgy is találni mindig partnert.

2014. okt. 3. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, akadnak. Pár éve SG.hu-n olvastam egy flamet, ahol két ember nagyon egymás torkának esett. Aztán egyszer csak elfelejtett accountot váltani...:D Nem tudom, mi lehetett a célja, de belegondolva, elég beteg lehetett szegény. Akkor csak jót szórakoztam rajta.
2014. okt. 3. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már itt, a GYK-n is láttam olyat. Akkor bukott le, amikor véletlenül összekeverte a kettőt, és ugyanazzal válaszolt magának.
2014. okt. 3. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz mondjuk már ritka hülyének kell lenni hogy saját magunkkal veszekedjünk.
2014. okt. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!