Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lesznek olyan hihetetlen...

Miért lesznek olyan hihetetlen bátrak, "okosak" az emberek netes fórumokon?

Figyelt kérdés
Miért ott keménykednek?
2012. márc. 7. 16:02
 1/6 anonim válasza:
melyik kerdes bosszantott fel?:p
2012. márc. 7. 16:05
 2/6 anonim válasza:
Miért ne ha valaki egy felesleges szar kérdést tesznek fel akkor baz dmeg mit csodálkozol.... xDDDDDDDD csak viccelek de am jah.
2012. márc. 7. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert nem tudod, ki van a ,,Closet Monkey" mögött :]

Névtelenül könnyebb okoskodni, mintha tudnák rólad, hogy 2x buktál általánosba :D

De amúgy nem magamból indulok ki, én szín 5-ös voltam mindig... (<--------Erről van szó!) :)

2012. márc. 7. 16:17
 4/6 A kérdező kommentje:
felesleges kérdéshez ne szoljon hozzá pl. néha ugy felhuz egy két majom aki itt és így akar magának tekintélyt szerezni
2012. márc. 7. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Név nélkül nekem is nagy a szám. Persze valójában 40 kiló vagyok, meg 12 éves és az sem árt tudnod, hogy kóros hiányérzetem van: azt érzem, hogy nem figyelnek rám.

Vagy nem vagyok ilyen, de mindenesetre jól leírtam, hogy szerintem "Miért lesznek olyan hihetetlen bátrak, "okosak" az emberek netes fórumokon?".

G.

2012. márc. 7. 16:53
 6/6 anonim válasza:
Arc nelkul konnyu okoskodni... :D
2012. márc. 21. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!