Miért olyan hihetetlen hogy valakinek gtx580-as vga meg i7-es cpu van a gépébe?
IRIGYEK :)
Egyébként nehogy elvidd a gépet vagy felhozd őket a lakásodra mer' ellopják a gépet XD
Most engem nem fogsz szeretni.
Gondlom szüleid vették neked és kiszórtak felesleges pénzeket, csak hogy legyen GAMER... Az meg egy dolog hogy nem hiszik el sz@rd le, vagy csinálj róla képeket vidd fel.
Am őszintén te nagyon tanácstalan ember lehetsz hogy így akarod ezt megtudni, vagy csak simán itt menőzöl.
HA utóbbi akkor szívesen kiábrándítalak az álomvilágból ha van rá igény.
Amúgy meg még két dolog: Képzeld el én annak idején suliba
pentium 2-s gépeken tanultam még se szóltam le arra bőven jó volt amire kellet. Megmondom neked te neked se kellett volna le szólni. A sulis gépek nem arra vannak hogy tanulás helyett ott játszatok és általában az IGP amit használnak nem is nagyon ad rá lehetőséget. Am szvsz nem hibáztatom a tanárt. A szüleid megszántak és te ok nélkül szarozod azt a gépet amin neked tanulni kéne és fogadni mernék elég is rá csak hát órán játszani kell. Persze félre értés ne essen én se voltam minta diák, sokat jártam az iskola mellé és rengeteg kettesem volt. Hát na...
Hart: +1
a tanárt a nagy arcod zavarta, nem az hogy otthon milyen géped van.
a többiek meg azért hitetlenkedtek, mert egy ilyen konfig nem két fillér, de még ha meg is van rá a pénz, akkor is pusztán játékgépre ellőni 3-400.000 aranypénzt elég meredek. mondom úgy, hogy az én konfigom (igaz munkagép) több mint fél misibe került
Hány? Sok.
Amúgy meg őszintét megmondva és mindig tudtam az anyagot így folyton neteztem, addig míg szó szerint a tanár le nem húzott a hálózatról. Persze miután látta hogy tudom és értelmes dolgokat néztem azután megnyugodott és békén hagyott. Te is netezz ha nincs órán jobb dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!