Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért olyan hihetetlen hogy...

Miért olyan hihetetlen hogy valakinek gtx580-as vga meg i7-es cpu van a gépébe?

Figyelt kérdés
ma infó órán játékot telepítettünk a gépre és tanár észre vette azt mindenkit lebaszott és végig kérdezte mindenkitől hogy milyen gépe van otthon mert hogy ha jobb ami a suliba van akkor nem érti miért itt kell játszani és mikor tőlem kérdezte akkor én mondtam neki hogy sokkal jobb mert azt már lehet gépnek nevezni...azt tanár felidegesítette magát hogy ennyire leszóltam az ottani gépeket és megkérdezte mi van benne...elmondtam hogy i7-es cpu (mindegy milyen), van benne jó sok ram (ez is mindegy mennyi), van benne egy gtx 580 meg stb. Erre egész osztály hogy biztos csak kamulok stb...jó megértem hogy drága mi se egybe vettük hanem részletre de akkor is miért nem lehet elhinni ha valakinek van ilyen cucca van. Valakinek ezt is meg kell venni vagy nem gyártanák. Már arra is gondoltam hogy beviszem suliba vagy felhozom őket de nagyon idegesítő hogy nem hiszik el és hogy baszogatnak hogy csak kamulok-.-
2012. jan. 10. 20:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
lehet hogy drága de szüleim meg is dolgoznak ezért apám havonta 1 hetet látom (kamionozik), anyámmal jó esetbe heti 10-12 órát ha együtt töltök (üzletkötő és elég sokat utazik) és valószínűleg így próbálnak kárpótolni de most ez nem ide tartozik...szóval a lényeg hogy nem menőzni akarok a gépemmel bármelyikőtöknek oda adnám ha olyan munkát adtok szüleimnek amivel többet vannak itthon és nem leszólni akartam az ottani gépet de hát tanár kérdezte..amúgy Hart én is mindig tudom az anyagot bár néha úgy érzem hogy többet tanulok innen vagy bármi más oldalról mint attól a tanártól
2012. jan. 10. 21:08
 12/23 anonim ***** válasza:
768 nem 765, beszélek hülyeségeket.
2012. jan. 10. 21:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Na látod ŐK megdolgoztak érte. Persze a te szomorú esetedet több szempontból is lehet nézni, nem akarok most önjelölt pszichológust játszani, főleg hogy nem is ismerlek.

Am ha már anyag. Azért a tanárok se beszélnek marhaságot(jó némelyik igen, nekem is volt olyan tanárom egy évig infóból), de abban egyet értek hogy egy szakmai oldalon néha többet lehet tanulni.

2012. jan. 10. 21:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Az a sulis laptop még egy álom gép ahoz képest, amin én tanultam a suliban :D Win98 volt rajta és a word-öt legalább 1 perc volt, mire megnyitotta. Mikor írtam word-be a karakterek késve jelentek meg. Ha egy képet megnyitottam, akkor fentről töltődött be dög lassan, kb 5 perc alatt. Specifikációt nem tudok, arra emlékszem, hogy 64 mega ramja volt. A procija p2-esnél nem lehetett jobb :D És a sulinak is csak betárcsázós netje volt, tehát netezni sem nagyon lehetett órán.
2012. jan. 10. 22:10
 15/23 anonim ***** válasza:
novell
2012. jan. 10. 23:07
 16/23 anonim ***** válasza:
Részletre gépet venni? Jó kör volt. Gratulálok. Amúgy van olyan hely, ahol nem hihetetlen... Ha pedig nem hiszik el rólad, hogy ilyened van, akkor alighanem az anyagi helyzeted olyan, hogy ezt elméletileg nem engedheted meg magadnak. Ilyen egyszerű.
2012. jan. 10. 23:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ha kiindulok abból hogy a nálunk lévő infós részleg milyen tájékozott volt hardverekből akkor egyáltalán tudják hogy miket is jelent amit mondtál?
2012. jan. 10. 23:29
 18/23 anonim válasza:

Sri, megkérdezhetem hogy milyen alkatrészekből állnak a fél milkás géped?

Kíváncsi vagyok rá.....

2012. jan. 11. 00:27
 19/23 anonim válasza:

Mert nekem videókódolásra minden nap csinálni, + gamernek is kellene milyen gépet ajánlotok?

A proci 2600k-ra gondoltam az pont jó nem pont jó hanem az egyik legjobb a videvágás,kódolásban.

Videokari,alaplap milyet ajánlotok?

Videokariban Zotac 580 másfél gigás vagy a sappfire radeon 6970-ast nézzem ki?

Alaplapnál ASUS-ra gondoltam egy Z68-ra de milyet arra fogalmam sincs.....

2012. jan. 11. 00:30
 20/23 anonim ***** válasza:

ma 00:30

Te webfordítóval írsz?

2012. jan. 11. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!