Segits rosszul mükodik a google?!
#1: Van egy böngészője, talán hallottál már róla... Gondolom, azt használja a kérdező...
Kérdező:
Milyen programot akar letölteni?
" hiaba klikkelek a vissza nyilrale akad vagy en sem tudom"
Ez mit jelent? Írd körül legalább. Mi az, hogy akad? Ha te sem tudod, én/mi sem...
A leakad azt jelenti,hogy folyamatosan tölti az oldalt de nem tud vissza lépni.
Mikor meg nyitom a google keresöt az elsö oldalban ez a keresö jelenik meg Optimizer-pro a beállitásokban ki töröltem a keresö motorok közt és a google-t álltottam be,de akkor is ez az oldal jelenik meg.
A tálca jobb sarkában inditás és böngészés közben felugró ablak Reminder ..megint csak követeli azt,hogy le töltsek egy programot.
Hogyan tudok ugy filmet-sorozatot nézni,hogy azt semmijen program ne szakisa félbe.
Először törölni kéne ezeket a felesleges/véletlenül telepített programokat pl. ezzel a programmal:
Letöltöd, telepíted, futtatsz egy keresést. Utána MINIMUM karanténba teszed, amiket talál.
Utána ide látogass el a kedvenc böngésződdel:
Ez a program blokkolja (elrejti) a hirdetések nagyrészét a weboldalakon.
Ezek után remélhetőleg jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!