Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az új Freemail.hu csak szerint...

Az új Freemail.hu csak szerintem rosszabb mint a régi vagy szerintetek is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Néhány hétig nagyon nehezen tudtam belépni és a Szimplát kellett használnom, most már jó. Így lépj be: [link]
2010. jan. 21. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:

A freemail.hu mindig is egy ratyiság volt, hasonlóan a Citromail.hu-hoz :).

Ha valami profibbat akarsz gmail.com-ra válts! Ráadásul nem feltétlen kell megszüntetned a régi címed; be lehet állítani, hogy ha érkezik leveled a freemail az új gmail fiókodba pakolja át. A váltás így jóval könnyebb, hiszen így nem kell mindenkinek írogatnod, hogy új címed van. Amikor pedig válaszolsz, az új címedről rögötön értesülni fognak.

2010. jan. 21. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:

sztem, jobb és átláthatóbb.

ez vmi 21. századi divat amúgy h az új az emberek szerint mindig rosszabb:D

2010. jan. 22. 01:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb...kidolgozottabb, vmennyire stabilabb, és GYORSABB! Mindenki utálja, csak a normálisak szeretik :P
2010. jan. 22. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:

13:53

És megmagyaráznád a logikádat?

Csak mert szerintem a normálisabbak gmail-t szeretik és használják, kinek van igaza?

Valószínű nekem, mert:

- gmail-t jóval több ember használja (oké, az nem magyar fejlesztésű, de akkor is)

- nagyobb a tárhely, mint freemail-en

- minden levél megérkezik, 1 mp alatt, freemail-nél meg a külföldről jött levelekre néha évszázadokat kell várni

- gyorsabb maga a honlap is

- átlátható, letisztult, de ha valaki szereti, ha kinéz valahogy, annak ott vannak a témák

Akkor szerintem lehet vitatkozni, hogy a normálisak freemailt használnak-e?

2010. jan. 22. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:
13.53-as sztem, nemegészen úgy gondolta. hanem úgy h a régi és az új freemail között gondolkodva. nem gmail, meg egyebek.
2010. jan. 22. 15:20
 7/10 A kérdező kommentje:

"Csak a normálisak szeretik"

1.Az új verzió nem csak szerintem rossz.

2.Én nyitott vagyok az új dolgokra de(lehet hogy a gépem hibája)Nagyon lassú és a leveleket sem mindig nyitja meg.

3.Ha a gépem kevés tárhelye az oka akkor az a weboldal hibája hogy a rosszabb gépeken nem müködik rendesen.

2010. jan. 22. 15:26
 8/10 A kérdező kommentje:

21:45

És hogy tudok váltani?

2010. jan. 22. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyerekek, hát micsoda vita alakult itt ki :)?! Mindenki hütse le magát, ez nem vérre megy :D. Nos könnyen tucc váltani. Keresd fel a gmail honlapját

[link]

Regisztráld magad a "fiók létrehozása" gomb segítségével. Gondolom ezt nem kell ecsetelni hogy kell. Majd a freemail-en a "beállításaim" menüpont/átírányítás blokkban megadod az új gmail fiókod címét. Találsz még ítt egy olyat, hogy "módja." Én ennél azt szoktam beállítani, hogy "továbbit és helyben kézbesít." Így is átírányítja a leveled az új címedre, de közben a freemail-en is elmenti a biztonság kedvéért. Értelemszerűen a levelekre már nem a freemail-es címedről válaszolsz, hanem az újról, így aki ír neked rögtön értesülni fog, hogy váltottál. Érdemes a válaszlevél ajára ezt még külön kiírni, hogy még jobban kihangsúlyozd a váltás tényét :) Idővel pedig törölheted is a régi freemail-es fiókod. Ennyi az egész! Remélem tudtam segíteni! Ja és a gmail-en rengeteg téma van, olyanra állítod a postafiókod stílusát, színét, amilyenre akarod. Ha engem kérdezel olyat állíts be, ami nem tartalmaz képet, csak a szineket variálja, mert az nem lassítja annyira a gépet :).

2010. jan. 22. 16:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2010. jan. 22. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!