Az új Freemail.hu csak szerintem rosszabb mint a régi vagy szerintetek is?
A freemail.hu mindig is egy ratyiság volt, hasonlóan a Citromail.hu-hoz :).
Ha valami profibbat akarsz gmail.com-ra válts! Ráadásul nem feltétlen kell megszüntetned a régi címed; be lehet állítani, hogy ha érkezik leveled a freemail az új gmail fiókodba pakolja át. A váltás így jóval könnyebb, hiszen így nem kell mindenkinek írogatnod, hogy új címed van. Amikor pedig válaszolsz, az új címedről rögötön értesülni fognak.
sztem, jobb és átláthatóbb.
ez vmi 21. századi divat amúgy h az új az emberek szerint mindig rosszabb:D
13:53
És megmagyaráznád a logikádat?
Csak mert szerintem a normálisabbak gmail-t szeretik és használják, kinek van igaza?
Valószínű nekem, mert:
- gmail-t jóval több ember használja (oké, az nem magyar fejlesztésű, de akkor is)
- nagyobb a tárhely, mint freemail-en
- minden levél megérkezik, 1 mp alatt, freemail-nél meg a külföldről jött levelekre néha évszázadokat kell várni
- gyorsabb maga a honlap is
- átlátható, letisztult, de ha valaki szereti, ha kinéz valahogy, annak ott vannak a témák
Akkor szerintem lehet vitatkozni, hogy a normálisak freemailt használnak-e?
"Csak a normálisak szeretik"
1.Az új verzió nem csak szerintem rossz.
2.Én nyitott vagyok az új dolgokra de(lehet hogy a gépem hibája)Nagyon lassú és a leveleket sem mindig nyitja meg.
3.Ha a gépem kevés tárhelye az oka akkor az a weboldal hibája hogy a rosszabb gépeken nem müködik rendesen.
21:45
És hogy tudok váltani?
Gyerekek, hát micsoda vita alakult itt ki :)?! Mindenki hütse le magát, ez nem vérre megy :D. Nos könnyen tucc váltani. Keresd fel a gmail honlapját
Regisztráld magad a "fiók létrehozása" gomb segítségével. Gondolom ezt nem kell ecsetelni hogy kell. Majd a freemail-en a "beállításaim" menüpont/átírányítás blokkban megadod az új gmail fiókod címét. Találsz még ítt egy olyat, hogy "módja." Én ennél azt szoktam beállítani, hogy "továbbit és helyben kézbesít." Így is átírányítja a leveled az új címedre, de közben a freemail-en is elmenti a biztonság kedvéért. Értelemszerűen a levelekre már nem a freemail-es címedről válaszolsz, hanem az újról, így aki ír neked rögtön értesülni fog, hogy váltottál. Érdemes a válaszlevél ajára ezt még külön kiírni, hogy még jobban kihangsúlyozd a váltás tényét :) Idővel pedig törölheted is a régi freemail-es fiókod. Ennyi az egész! Remélem tudtam segíteni! Ja és a gmail-en rengeteg téma van, olyanra állítod a postafiókod stílusát, színét, amilyenre akarod. Ha engem kérdezel olyat állíts be, ami nem tartalmaz képet, csak a szineket variálja, mert az nem lassítja annyira a gépet :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!