Mit jelent hogy internetátjáró letiltva?
Figyelt kérdés
Mit tudok beki csinálni? Van netem de 20-ad annyi mint kéne... a szolgáltatóm azt mondta a vonalon eljut hozzám az előfizetés teljes mértékben szóval nálam a gond. Mikor megnyitom a hálózati kapcsolatokat ott van a helyi kapcsolat ami csatlakoztatva van, de alatta van egy olyan internetkapcsolat letiltva... Ennek nincsenek beállításai és ha engedélyezem se történik semmi csak annyit ír hogy csatlakozva de marad ugyan úgy letiltva.2014. szept. 30. 16:48
1/4 P.O.C. válasza:
Internetátjáró alatt szerintem routert ért. Van routered vagy közvetlenül csatlakozol a netre?
2/4 A kérdező kommentje:
van routerem amire az enyém meg egy másik gép van csatlakoztatva, próbáltam hogy egyből a gépbe dugom a kábelt de úgy nem történik semmi( ezt nem is igazán értem hogy miért nem, azt írja hogy egy helyi hálózati kábel nincs bedugva) a routert áramtalanítottam, majd elindítottam, semmi. Resiztem semmi változás. Próbáltam hogy ne autómatikusan adja az IP-t hanem manuálisan én állítottam be, semmi.
2014. szept. 30. 17:09
3/4 levis56 válasza:
Próbáld másik kábellel hátha az a hibás,lap LAN driver fenn van?Esetleg külön hálókártyával megoldani ha a lap hálókártya elment.
4/4 A kérdező kommentje:
tegnapig semmi baj nem volt, minden működött ahogy kellett. azóta történt valami, a kábeleket már kicseréltem de ugyan úgy lassú maradt. Valami letiltott vagy korlátozódott a routerbe vagy ilyesmi lehet mert van net, csak az 1200kb/s helyett 40-60kb/s-al töltök.
2014. szept. 30. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!