Gondom van az internetes video-filmes kiszolgálokkal és nem tudom hogy mit tehetnék hogy megszűnjön segitenétek?
Figyelt kérdés
A gond az hogy valahányszor berakok egy videot tölteni inda video-n vagy egy filmet más lejátszokon interneten állandóan ahaányszor elkezdek nézni valamit elkezd ugrálni a film ide oda és bead egy zöld képet és igy akadozik. Meg ujjabban olyan is volt már hogy gondoltam akkor letöltöm őket egy program segitségével de akármit probálok már letölteni sem tölt le semmit max egy filmet egy filmes oldalról.! Kérlek segitsetek nem tudom mihez kezdjek már szinte mindent próbáltam!2014. szept. 29. 20:04
1/3 anonim válasza:
a 3-4 perces youtube videókat simán megtudod e nézni,mert ha igen akkor nálad videókártya gond is lehet,
2/3 A kérdező kommentje:
Igen azt megtudom nézni.
2014. okt. 1. 17:20
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.! :) Valószinüleg ez lehet a baj, akkor azonban ki kell cserélni.!
2014. okt. 11. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!