Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Beléptek a routerembe, és...

Beléptek a routerembe, és bizonyos IP címeket letiltottak, hogy lehetne ezt feloldani? :O

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Valaki belépett a routerembe és piszkált dolgokat, hogy h lépett be azt nagyon de nem vágom, de most pl. letiltott olyan IP címeket, amiket cmd-ből sem pingelni, sem kapcsolatot létesíteni vele nem tudok.

Néztem a tűzfalnál is, a routernél is, hogy nincs e a kivételeknél de nem találtam.

Hogy tudnám feloldani a blokkolást??? :(

2014. szept. 28. 00:06
 1/7 anonim válasza:
nyitott volt a felhasználó? mert akkor könnyen megcsinálhatta, ha levolt védve jelszóval akkor nem tudom
2014. szept. 28. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem:

1. Reseteld a routert.

2. Állítsd be újra az internetet rajta.

3. Állíts be rajta wifi jelszót.

2014. szept. 28. 00:29
 3/7 P.O.C. ***** válasza:
100%

#2 + 1

És még kiegészíteném egy másik ponttal:

4. Változtasd be a webes beállító felület jelszavát a gyári értékről.

2014. szept. 28. 06:35
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
ja,rezetelje szegény a routerét,mikor valszeg fogalma sincs,hogy hogyan kell azt....
2014. szept. 28. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Az még nem derült ki, hogy a router web-es felületére fel tudsz-e lépni.

Ha igen, akkor ott megnézheted, hogy vannak-e letiltott IP címek...és törölni is tudod őket.

2014. szept. 28. 09:06
 6/7 A kérdező kommentje:

A felhasználói fiókom kódolva van, hisz ezt már nem egy ismerősmömmel, eljátszották, pl. rohadt sok karakterű jelszót feltettek a gépére, stb stb..

Resetelni nem nagyon akartam, a internetes routerbeállító (dlink)cuccnál az alap jelszó van, ezt reset után átállítom, köszönöm a segítséget, ha sikerült, adom a kezeket! :)

2014. szept. 28. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

#3 +1 teljesen jogos a 4. pont! :)

#4: Azért jött ide, hogy segítsünk. Ha nem tudja, hogy kell resetelni, akkor megkérdezi és mi leírjuk. Vagy te leírod. Ilyen egyszerű a szitu.

2014. szept. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!