Beléptek a routerembe, és bizonyos IP címeket letiltottak, hogy lehetne ezt feloldani? :O
Sziasztok! :)
Valaki belépett a routerembe és piszkált dolgokat, hogy h lépett be azt nagyon de nem vágom, de most pl. letiltott olyan IP címeket, amiket cmd-ből sem pingelni, sem kapcsolatot létesíteni vele nem tudok.
Néztem a tűzfalnál is, a routernél is, hogy nincs e a kivételeknél de nem találtam.
Hogy tudnám feloldani a blokkolást??? :(
Szerintem:
1. Reseteld a routert.
2. Állítsd be újra az internetet rajta.
3. Állíts be rajta wifi jelszót.
#2 + 1
És még kiegészíteném egy másik ponttal:
4. Változtasd be a webes beállító felület jelszavát a gyári értékről.
Az még nem derült ki, hogy a router web-es felületére fel tudsz-e lépni.
Ha igen, akkor ott megnézheted, hogy vannak-e letiltott IP címek...és törölni is tudod őket.
A felhasználói fiókom kódolva van, hisz ezt már nem egy ismerősmömmel, eljátszották, pl. rohadt sok karakterű jelszót feltettek a gépére, stb stb..
Resetelni nem nagyon akartam, a internetes routerbeállító (dlink)cuccnál az alap jelszó van, ezt reset után átállítom, köszönöm a segítséget, ha sikerült, adom a kezeket! :)
#2 vagyok
#3 +1 teljesen jogos a 4. pont! :)
#4: Azért jött ide, hogy segítsünk. Ha nem tudja, hogy kell resetelni, akkor megkérdezi és mi leírjuk. Vagy te leírod. Ilyen egyszerű a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!