Van egy kis problémám a Google Chrome böngészővel (? ).
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy rossz volt a Google ezért letöröltem. Nem találtam igazán jó oldalt ahol le tudom tölteni (ha tudtok linkelhettek) ezért keresgéltem. Találtam is egyet, leszedtem, de nem tetszett a kinézete ezért töröltem. Kerestem másikat, és megint találtam. Ez már jó volt, viszont ahogy megnyitom vele együtt megnyit még 4 hibaüzit, amiben az van, hogy elavult. Frissíteni nem lehet. Letöröltem és nem tudtam felrakni a gépre megint egy újat, mert hibaüzit adott rá, viszont telepítette félig, és most az jött ki, hogy az egész rossz. Ha beírom a keresőbe, pl. hogy facebook, nem nyitja meg... Beállításokat se, semmit. Ha valamire szükségetek van, akkor kérdezzétek meg, és elmondom. A válaszokat előre is köszi, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett :D!2014. szept. 27. 14:45
11/11 A kérdező kommentje:
Nah jólvan...:D Megpróbáltam telepíteni, hibaüzenet nem jött, sikerült. Teljesen jól működik, semmi probléma, nem értem az egészet, de a lényeg, hogy egy nap pihenés után újra jó :D Azért köszönöm!
2014. szept. 28. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!