Van egy kis problémám a Google Chrome böngészővel (? ).
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy rossz volt a Google ezért letöröltem. Nem találtam igazán jó oldalt ahol le tudom tölteni (ha tudtok linkelhettek) ezért keresgéltem. Találtam is egyet, leszedtem, de nem tetszett a kinézete ezért töröltem. Kerestem másikat, és megint találtam. Ez már jó volt, viszont ahogy megnyitom vele együtt megnyit még 4 hibaüzit, amiben az van, hogy elavult. Frissíteni nem lehet. Letöröltem és nem tudtam felrakni a gépre megint egy újat, mert hibaüzit adott rá, viszont telepítette félig, és most az jött ki, hogy az egész rossz. Ha beírom a keresőbe, pl. hogy facebook, nem nyitja meg... Beállításokat se, semmit. Ha valamire szükségetek van, akkor kérdezzétek meg, és elmondom. A válaszokat előre is köszi, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett :D!2014. szept. 27. 14:45
1/11 anonim válasza:
Miért kell keresgélni? Miért kell letölteni noname oldalakról?
Miért nem jó a gyártó hivatalos weboldala?
2/11 A kérdező kommentje:
Onnan töltöttem le, és akkor adott hibaüziket...
2014. szept. 27. 14:49
3/11 A kérdező kommentje:
Azért ennyi eszem nekem is van :D Megpróbáltam a magyar oldalt is, és az angolt is. Az angol jó is lett volna, csak az is adta a hibákat...
2014. szept. 27. 14:50
4/11 anonim válasza:
Oké, akkor kérlek írd le a hibaüzeneteket. Ha a gyártótól származó szoftverrel baj van, arra nem az ilyen-olyan megbizhatatlan forrás a megoldás.
5/11 A kérdező kommentje:
Le fogom írni, csak szám.tech-en vagyok. Fél 5-kor otthon leszek.
2014. szept. 27. 15:43
6/11 A kérdező kommentje:
Most annyi a gond, hogy nem nyit meg semmit a Chrome... Eddig volt olyan is, hogy nem telepített fel. Vagy ha sikerült és jó volt, akkor meg olyan hibát adott, hogy nem a legfrissebb a verzió, de nem lehet frissíteni, mert a legfrissebbnek mondja... Kezdem elveszíteni a fonalat :D
2014. szept. 27. 17:01
7/11 A kérdező kommentje:
A letörlés előtt egyébként teljesen jó volt, addig a pontig, ameddig letöröltem. Akkor már szarakodott, belassult, hirdetéseket adott be ezerrel, és magától telepített pár bővítményt, ebben tesóm is szerepet játszott, a gépről 3 vírusos szart töröltem le.
2014. szept. 27. 17:05
8/11 anonim válasza:
Hűhaaaa!
Hat jooo...probalom megkeresni a fonalat...
Tehat: akkor most uninstalláltad, vagy csak siman törölted? Mert az ugy nem jo,vagy: (vezerlopult)-(programok eltávolitása vagy mődosítása), vagy (crome, uninst ,vagy átnevezett törlőfájlai)
Ha csak siman torolted,akkor rakd vissza a legújjabbat a google oldalarol, unistallald,es megint rakd fel, ha minden jol ment,
!ENJOY!
9/11 A kérdező kommentje:
Töröltem a vezérlőpultból is, az AppData -> Local-ból is, és a Programfájlok közül is. Mindenhonnan töröltem, ahol megtaláltam.
2014. szept. 28. 10:46
10/11 A kérdező kommentje:
És sajnos nem tudom telepíteni a Google oldaláról, mert hibaüzit ad azzal, hogy éppen fut a Google, pedig nem fut... Nincs is a gépen Google már :D
2014. szept. 28. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!