Hogyan tudok olyan képet feltölteni blogra ami telon van
kép?
Figyelt kérdés
képfeltöltést nem nagyon akarok használni mert az bárki nézheti és lehet látni. és blogra szeretnék teni képet telomon fényképeztem le és hogy csináljak a képnek url-t? a képfeltöltésen kivül nincs más modszer?
2014. szept. 27. 08:23
1/8 anonim válasza:
Kiikszeled hogy pulikus és akkor nem látja mindenki. Amúgy meg van ezernyi más feltöltő oldal, google drive stb. Megjegyzem blogon is láthaja mindenki a képet...
2014. szept. 27. 08:56
2/8 A kérdező kommentje:
De én nem olyan blogra akarom tenni. én olyanra ami külföldi és ha külföliek látják nem baj. és miért nincs olyan hely ahol fel lehetne teni ugy hogy nem lása senki. ugy utálom ilyenkor a netet hogy mindenki lása mikor semi köze sincs senkinek se csak akinek meg akarom mutatni de,aza baj hogy más is lása.
2014. szept. 27. 09:01
3/8 anonim válasza:
ha külföldi blogra teszed attól még éppúgy bárki láthatja, ha nem privát az a blog. ha meg privát, tök mindegy h külföldi vagy hazai.
egyébként egyenesen a blogra miért nem tudod feltölteni? manapság simán lehet telefonról blogolni éppúgy mint gépről.
u.i. : ilyen helyesírással tényleg írni akarsz? de ha csak "képes" oldal lesz, akkor nem szóltam :)
2014. szept. 28. 12:18
4/8 A kérdező kommentje:
azé irok helyes irásosan mert telon vagyok fen és telon hogy irjak hosszu betüket ha nincsen. csak ö.ü.é.á van nekem.
amugy egy olyan oldara akarom fel teni ami kevés magyar vam be regisztrálva ez egy zenei oldal és képet akartam fel tölteni de csak ugy engedi hogy [img] ezt kell oda irnom hogy a kép be jöjön és csak akor jön be ha a képnek van url-je.
2014. szept. 30. 13:08
5/8 anonim válasza:
akkor töltsd fel magadnak dropbox-ra, drive-re vagy valamilyen felhőszolgáltatásba és linkeld onnan.
amúgy nem a hosszú betűk hiánya a legnagyobb gond az írásnál, de sebaj :)
2014. szept. 30. 17:20
6/8 A kérdező kommentje:
és ott nem látja senki csak én?
2014. szept. 30. 22:42
7/8 anonim válasza:
nem, ezeket arra találták ki, hogy legyen hol tárolni a cuccaidat anélkül, hogy más is azt nézegetné. ha a publikus részébe töltöd, akkor is nagyon kicsi az esélye h azt bárki megtalálja, főleg ha nem adsz a képednek külön nevet, hogy a gugli esetleg oda találjon. ilyenkor is csak az tudja megnézni, akinek odaadod a linkjét. a dropboxnál biztosan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!