Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen routert vegyek, melyik...

Milyen routert vegyek, melyik lenne a legideálisabb?

Figyelt kérdés
T-Home-os netem van és max 1,2Mbps-al töltök le.Speedtesten 10,83Mbps-ot mért.TP-Link?Milyen fajta TP-Link?
2014. szept. 26. 07:17
 1/3 A kérdező kommentje:

Ehhez mit szóltok?

[link]

2014. szept. 26. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem tegyél hozzá 2000Ft-ot és egy TP link wdr 3600-at vegyél.

Sokkal jobb. A T-home is fejleszt, nem tudhatod mikor lesz 100+mbit neted, és ez a router elég jó, gigabites a WAN portja is! és 600mbit wifit tud.

2db USB, media szerver, elég jó kis router.

árgépen 14k-ért van már, én 17kért vettem 2éve.

2014. szept. 26. 07:28
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

A linkelt router is kiszolgálja a jelenlegi neted, de azon az oldalon rohadt drágán árulják.

Én minimum ezt venném azért a pénzért:

[link]

Ez sokkal erőseb hardver, nagyobb antennákkal, USB portal és gigabites vezetékes hálózattal:

[link]

Vagy az is remek amit az előző hozzászóló javasolt, ugyan is, az még ezen felül amit elmondtam, tud 2,4 Ghz -en és 5 Ghz -en is működni, most a PCX -en megkapod a 1043 -assal egy árba:

[link]

2014. szept. 26. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!