EBAY!? :" ( Nagyon fontos, kétségbe vagyok esve. Linkek is jöhetnek segítségnek. Mindenért hálás lennék!
Licitáltam valamire, nyertem is, de bonyolult megvenni meg minden és már nem akarom.
Anyám nevén és email címén regisztráltam és fél órája próbálok minden adatot megváltoztatni, nem megy.
Nem akarom, hogy leveleket kapjon miattam.
Itt bőgök és nem tudom mit csjnáljak!
Írtam az eladónak is, de még nem reagált. Profilt is megpróbáltam törölni, de nem ment.
Kérlek segítsetek, nagyon-nagyon hálás lennék érte! :"(
Hiszti helyett guglizz ra "ebay hasznalat" es olvass el mindent amit a temaban talalsz. Azert panikolsz mert tudatlan vagy. Nem bantasbol mondom, hanem olyat csinalsz amirol nincs tudasod. En is panikolnek, ha szetkapnam a kocsim motorjat es utana fogalmam sem lenne, hogy hogy rakjam ossze, erted?
Csinaltal valamit, amit nem kellett volna, most foglamad sincs hogyan tovabb es sirsz....
Ha irtal az eladonak az jo. Sokan gondoljak meg magukat a vasarlast illetoen. Ilyenkor irni kell az eladonak es o majd torli a vasarlast es felteszi ujra a termeket te pedig tanulsz a dologbol es maskor nem csinalsz ilyet. Foleg ugy, hogy anyukad neven!
Néztem sok forrást ebayel kapcsolatban, de igazából egyik sem segített.
Az eladó most sem írtbmég vissza, de elvileg archiváltam a vásárlást, offoltam a profilt és az eladó biztosan látni fogja/látta a leveket,mert elküldtem.
Sokkal nyugodtabb vagyok, pillanatnyi kétségbeesés volt, bocsánat! :)
És köszönöm a higgadt választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!