Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítene valaki? Ask. Fm-el...

JB is king kérdése:

Segítene valaki? Ask. Fm-el lenne kapcsolatos kérdésem. Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
Már régóta használom az askomat és tegnap beadott egy olyan képet amire az volt írva hogy "No robots allowed. Your actions have been suspensed." Szóval felfüggesztették az askomat, és fogalmam nincs hogy miért...:( Nem írtam semmi csúnyát vagy ehhez hasonlót bárkinek vagy az Én oldalamra.Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm.

2014. szept. 22. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha rövid idő alatt sok tetszik-gombot nyomtál, azt is letiltják. Ilyenkor akkora mennyiségű műveletet végzel el, hogy azt hiszik hogy robot generálja, és a profilt letiltják (és majd pár nap/hét múlva ismét használható lesz).
2014. szept. 22. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:
vagy is azt szeretném megtudni hogy miért van és hogy csinálhatok-e vele valamit!
2014. szept. 22. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ezért történt, akkor legközelebb ne like-olj mindent ész nélkül. Mivel robotnak néznek olyan dolog történt amit sokszor csináltál, hasonlóan egy automatizált programhoz, és ez elvileg a tartalak egymás után kedvelése sokszor.
2014. szept. 22. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
túl sok like vagy valaminek az ismétlése miatt letiltás.. bár arra kíváncsi lennék hogy mi ebben olyan fontos
2014. szept. 22. 17:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért fontos mert azt hittem hogy már nem is használhatom mert eddig ugye nem történt ilyen:) De azért köszönöm!
2014. szept. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!