Debreceniek, nektek hogy szuperál a Vodafone mobilinternetje?
"nekem feltöltőkártyás van, de gondolom ez műszakilag nem jelent különbséget és használhatatlan:("
Ebben sajnos nem lennék olyan biztos. Például a Telekom a Balatonnál a németeket előnybe részesíti. Ismerősöm is panaszkodott, hogy az ő telefonján még a Facebook is alig akart bejönni ( nem volt lekorlátozva a sebesség ), addig a német haverja, aki szintén a Telekom hálózatán volt, simán tudott filmet is nézni.
Hát ez elég szomorú, gondolom hogy ezt a vodafone letagadná, hiába is panaszolnánk. Mindenesetre kísérletezgetek különböző verziójú programokkal, és az történt, hogy századjára uninstalláltam az egyik voda mobile connectet és közben megláttam, hogy a win7 a kapcsolatok között felajánlja, ha be van dugva a modem. Így csatlakoztam és a javulás hihetetlen, ha nem is tökély, de legalább ez már használhatónak nevezhető. Nem tudom ez mitől van, de örülök:)
"Hát ez elég szomorú, gondolom hogy ezt a vodafone letagadná, hiába is panaszolnánk."
Én nem azt írtam hogy biztos így van náluk, csak azt hogy a Telekom, a Balatonnál a tapasztalataim szerint a németeket előnybe részesíti.( De ezt sem kell készpénznek venni. Lehet átmeneti hiba volt a hálózatba, vagy az én telefonom volt rossz ).
Azt hogy a Vodafone hogy áll ezekhez a dolgokhoz nem tudom, de én még nem tapasztaltam problémát a Vodás mobilnettel. Sokkal több helyen működik mint a Telekom netje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!