Vodafone mobilinternet?
A havi adatkeretem 12gb+0:00-6:00-ig 100gb
Most az a helyzet, hogy a 100gb-ot nem jelzi már a netinfon sem, és ha megnézek pl. egy videót, akkor egyből a maradék 12gb-ból von le egy bizonyos mennyiséget... Eddig minden este működött a 100 gb-os dolog, igaz, hogy töltögetek szorgalmasan belőle, de biztos, hogy nem fogyott még el.. És bizony attól, hogy elfogyott, még jeleznie kellene, mert múlt héten ha néztem a netinfot, akkor még ott volt az a bizonyos 100gb-os dolog....
Nálam is pont ugyanez a helyzet. Már elfogyott a nappali 12 gigám, és két nappal ezelőtt olyan éjjel fél kettő körül egyszer csak átváltott a korlátozott sávszélességre, és azóta is úgy van. Ráadásul a netinfó se jelzi az éjszakai 100 gigámat, pedig még meg kéne lennie kb. a felének.
Most legalább megnyugodtam, hogy nem csak az én készülékemben van a hiba.
Javításon... ezen mi a francot lehet elrontani? Kivették minden L díjcsomagostól a 100 gb-ot???? :D
Vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!