Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-mobile Mobilinternet nem...

T-mobile Mobilinternet nem kapcsolódik. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A minap rendeltem egy Xperia M típusú telefont a T-mobile Webshopban, ami mellé egy Domino 5 díjszabású sim-et adtak, 990 ft+ 2000ft és 200mb nettel, az utóbbi 2-t egy hónapon belül kell elhasználnom. A gond az, hogy a mobilnethez nem csatlakozik a telefon. Mobilinternet beállításokat automatikusan töltötte wi-firől, ahogy azt kell, de valami mégsem jó. Azóta próbáltam manuálisan beállítani a dolgokat fórumok alapján, de nem sikerült. Valaki tudna segíteni?

2014. júl. 30. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Név: mindegy.

APN: internet

Esetleg kérheti még az MCC/MNC-t is: 216/30.

Mást nem kell beállítani, csak az adatforgalmat bekapcsolni. Ha nem működik, egy ingyenes telefon a 1430-ra, hogy mi lehet a gond. Lehet, hogy be kell hozzá még valamit kapcsolni, hogy aktív legyen. Mint pl. a Surf esetében, ahol aktivált napinet mellett megy csak a csomagban foglalt 150MB internet.

2014. júl. 30. 23:51
 2/2 anonim válasza:
Hú, előző! Köszönöm szépen!!! Fél napja bajlódok a mobilnettel! Kártyafüggetlen Galaxy A5 mobilnet nem működik a T-Mobilos SIM-el.Minden beállítás jó, és mégsem! Voltam T-Mobile ügyfélszolgálatnál, csak vonogatták a vállukat, beszéltem chaten is az ügyintézővel, és egyik sem mondta, hogy a Domino Surf mellé kapcsoljam be a Napinetet, mert anélkül nincs net! Pedig megnézték a díjcsomagomat is, azt mondták, az rendben van. Szép, hogy a gyakori kérdéseken jobban tudják, mint a T-Mobile-nál!!! Köszönöm még egyszer! :)
2016. aug. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!