Gyenge a jel mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Wifis rendszert használok de ahol az én szobám van már gyenge a jel. Folyton ledobál (asztali gép).
Tp link vevőt használok usb antennás WN 722-es a típusa. Tp link wifi ruer van 3 antennás. A ruter nem az enyém nem is cserélik le.!!! A vevő részt mivel tudnám olcsón felerősíteni! Nem letölteni kell csak netezni! Youtube ilyesmi! Gondoltam usb hosszabbítóra de azon nagyon veszik a jel! Ötletek? Köszönöm.
2014. szept. 21. 11:58
1/4 anonim válasza:
egy router wds re kapcsolva segít. BÁr így a sávszélesség a fele lesz.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan használj USB hosszabítót. Még a 20 méteresen sincs jelentős veszteség (próbáltam).
3/4 A kérdező kommentje:
Üdv én 5 méteres usb -t próbáltam vége lett mint botnak! SAJNOS. Vagy gagyi volt a kábel sima fekete 5 méteres usb 2.0 -ba dugva.
2014. szept. 21. 12:16
4/4 A kérdező kommentje:
Az alaplap asus p5gc-mx
2014. szept. 21. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!