Az lehetséges hogy a játékot elbírná a gépem de a netem gyenge hozzá és amiatt nem bírja?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 18:37
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a net ne bírna el egy játékot. A legtöbb MMO-t úgy tervezték, hogy nagyon kicsi adatcsomagokkal dolgozik, általában egy 56 kbps-es modem is elég nekik. Persze akadhat olyan játék ami jobban kihasználja a netet, de szerintem 1mbps bőven elég szokott lenni a legtöbbnek.
Ha esetleg megírod milyen játékról van szó, milyen a géped konfigja, és mekkora a neted sávszélessége, akkor tudnék biztosat mondani.
2/3 A kérdező kommentje:
4gb ram ddr3, 2 magos 3,1 ghz,gt 630 2gb vidiakri ddr3,a játék neve heroes of generals,a netem 1 mb ahogy mondtad mert ez egy mikro hullámú az integrál a neve ott is a 1500kb/s az én csomagom
2014. júl. 18. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!