Mi lehet a baja az új utp kábelemnek? Nincs kapcsolat a router és pc között
Vettem egy új 40m-es utp-t. Cat5e, sima egyenes bekötésű. Két router közé terveztem rakni, de még a pc-vel sem működik. Nincs megszakadva, ezt egy kis áramkörrel teszteltem. Mi lehet a gond?
Ha a routerre kötöm, akkor a kis wan ledecske néha felvillan (tplink), ha pc-re, akkor az aljzaton lévő két kis led néha felvillan (normál esetben folyamatosan ég), ezzel egy időben egy pillanatra érzékeli a windows, de nem működik.
Lehet, hogy túl hosszú? (de elvileg 100m-ig simán jó...) A színsorrend is jó... AKKOR MIÉRT NEM MŰKÖDIK??? minden ötlet jöhet, én már nem tudom elképzelni mi lehet... Segítsetek légyszi, fontos lenne!
Ha ennyire fontos bemesz es pc uzletbe....
de szerintem kiegett akkor a bisztositek :)
(péntek délután hová vigyem? Meg kéne oldanom ma-holnap...)
biztosíték? milyen biztosíték?
A fejjel volt a baj. kicseréltem és már működik. Csak az a fura, hogy kis áramkörrel leteszteltem és nincs megszakadva, sérülve sem volt a műanyag, és gondolom az üzletben is letesztelik... Na mindegy, a lényeg hogy most jó.
Köszi a a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!