Ask. Fm névtelen kérdéseknél milyen úton-módon tudhatom meg a kérdező kilétét?
Figyelt kérdés
Érdekelne, igaz több mindent olvastam a neten, bár szerintem 80%-uk FAKE... (ask.fm tracker és egyebek). A felhasználó IP címét hogy tudom kinyerni? MÁr az is nagy segítség lenne, ha a pontos felhasználó név nincs meg, hiszen IP cím alapján földrajzilag is tudok szúrni... (legalábbis remélem) :)2014. szept. 19. 12:18
1/5 anonim válasza:
IP cím alapján LEGFELJEBB városig jutnál el, azzal meg nem hiszem, hogy sokkal előrébb lennél.
Az ask.fm-et nem ismerem, de kétlem, hogy kiírogatnák oda az IP címeket.
Szóval így nem fogod tudni megtalálni szerintem.
Ha valószínűleg ismerősről van szó, akkor esetleg "írásképről" felismerheted (jellegzetes szavak, stb.).
Más ötletem nincs.
2/5 anonim válasza:
IP alapján jó esetben a megyét, ha be tudod lőni. Rosszabb esetben a kontinenst SEM.
Ha alapból nem látható az oldalon a felhasználó IP-címe, akkor nagyon jó eséllyel sehogyan nem tudod azt megszerezni.
3/5 A kérdező kommentje:
ha városig jutnék el, már az is nagy segítség lenne, tekintve, hogy nem Budapestről van szó. Csak még azt nem tudom, hogy nyerjem ki az IP-címet.
Amúgy ilyen trackerekkel ne is próbálkozzak?
2014. szept. 19. 12:48
4/5 anonim válasza:
Nem igazán figyeltél a válaszokra: nem tudod kinyerni az IP-címet, és az IP birtokában sem tudsz semmilyen infóhoz jutni. Az ilyen IP-lokalizációs oldalak is csak becsülni képesek, sokszor több tíz kilométer tévedéssel. Ezekből még következtetni sem tudsz hogy ki lehet.
5/5 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy IP alapján én most valahol Csehországban ülök, pedig Pécsett dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!