Paypal refund-ot hol kéne látnom, ha kapok?
Figyelt kérdés
Jön az üzenet:
The seller issued you a full refund
Hi XY
Good news! We let the seller know you didn't receive the item, and the seller issued you a full refund. This case is now closed.
Refund information:
A full refund of $3.14 was issued on Sep 14, 2014. The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to the same payment method you used to pay for the item.
Oké. És hol van a pénz valójában? Hol jelentkezik a növekmény? Hol tudom én kivenni/elkölteni?
2014. szept. 18. 19:57
1/1 doni1201 válasza:
A bankszámládon fog megjelenni a pénz. Jön PayPal e-mail és banki értesítés (banki szolgáltatástól függően)
Egyébként beletelik pár napba, mire visszautalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!