Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyen létezik? Részletek lent

Ilyen létezik? Részletek lent

Figyelt kérdés
Eladtam egy készüléket egy internetes oldalon. Tegnap adtam fel, ma megkapta az illető. Írt, hogy az általam küldött telefon kínai klón telefon, és mindenképp vissza az üzlet. Állítása szerint a pénzt zárolták a postán, merthogy ő ott vette át, bontotta ki, és szólt is az ügyintézőnek, hogy zárolják a pénzt 2 napra, mert ebből lehet hogy rendőrségi ügy lesz. Na ez nekem gyanús. Eleve lehet zároltatni a pénzt a postán...

#internet #csalás ?
2014. szept. 17. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nincs nálad a pénz és feladatad a telefont?
2014. szept. 17. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Utánvétes csomagként.
2014. szept. 17. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Értem. Felelőtlenség volt a részedről így feladni. Legközelebb csak előreutalással (termék ára + posta) adj el valamit. Nem tudok róla, hogy lehetne zároltatni. Vagy átveszi a címzett vagy megy vissza a feladónak aki 2x (oda-vissza) kifizei a postát, így átveheti. Próbáld megkeresni a címzetthez legközelebbi postát, majd telefonon érdeklődj náluk.
2014. szept. 17. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, azt teszem holnap.
2014. szept. 17. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Na most ha én nem vagyok hajlandó visszavásárolni a készüléket, mert szerintem nem volt klón, tehet rendőrségi feljelentést ? Nem tudom számít e, 50ezer forint alatti összegről van szó.
2014. szept. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!