, , Szeretnék én is olyan képet" részletek lenn. Ezt hol tudom megcsinálni? Valamint lenne még 1 kérdésem. Zene vágó program, létezik olyan?
Tetszik az olyan kép, ahol mondjuk egy városi kép van rajta ahogy lefotózzák magukat pl. szemből és akkor azt a látszatot kelti, mintha az ablakból ő azt látná
Nem vagyok túl jó magyarázó...
Kaszádból is csinálj fegyvert! A Format Factoryt utoljára jutna eszembe zenevágásra használni, ha képes is rá. Inkább kifejezetten arra való célprogramot javasolnék, talán a legismertebb, kellemesen egyszerű, de sokat tudó az Audacity:
Ugyanezen az oldalon, lentebb, megtalálod a Lame MP3 Encoder linkjét is. Ezt is telepítsd, mert anélkül nem tud MP3-ba menteni, és kénytelen leszel ötszázhuszonnyolcadiknak feltenni a kérdést, hogy jajistenem, mi a teendő.
"Nem vagyok túl jó magyarázó..."
Ne szerénykedj! Ez a mondat tökéletesen megmagyarázza, hogy miért érthetetlen a képes kérdésed. Dobjál inkább linket egy ilyen képre, szerintem lesz rá tippem, vélhetőleg a Gimp:
Módszert addig ne várj, amíg nem tudjuk, mit szeretnél.
Ehhez elég az egyiket átlátszóra állítani... :D
A lényeg: Fogsz egy olyan képszerkesztőt, amely tud rétegeket kezelni, behozod a városképet, utána rétegként megnyitod (vagy egy üres lepra beilleszted) a figurát, utána a figura rétegének átlátszóságát lehúzod kb. 50%-ra, és kész. Exportálás jpg-be, ha meg akarod őrizni további szerkesztésre, mentés a program saját formátumába.
Gimp nagyon kényelmes a célra.
Menj utána a linknek mindenhol, ahol DOWNLOAD-ot emlegetnek (vagyis letöltést), például: Go to the download page, Jump straight to LAME for Windows download. Néhány lépése belül el kell jutnod ennek a fájlnak a közelébe, mellesleg mindjárt megpróbálom közvetlenül is belinkelni: Lame_v3.99.3_for_Windows.exe
Tehát a link, próba-szerencse:
Erre kattints rá, töltsd le és telepítsd.
Jól értem, hogy a Gimp letöltési helyét is hiányolod? Az meg ott van a fentebbi hozzászólásomban.
Ahá, szóval nem engedi a közvetlen linket, kénytelen leszel bejárni a hivatalos utat.
A Gimpet illetőleg meg jut eszembe, hogy nyugi, magyarul is tud, ha már letöltötted, telepítetted.
"igen ilyen képet szeretnék"
Hogy neked milyen mázlid van! Nem is kell vele fáradnod, a barátommal pont így tükröződtünk, amikor Szegeden kinéztünk az ötödik emeletről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!