Nagyon lelassult a Firefox böngészőm, mivel lehetne felgyorsítani?
Szia
Telepítsd fel a Google Chrome nevű böngészőt
Felejtsd el a Firefoxot mert tele van vírussal és egyre rosszabb.
Ez persze csak jótanács.
Üdv Gyuszi
"Felejtsd el a Firefoxot mert tele van vírussal és egyre rosszabb. "
én évek óta használom és soha egy vírus nem volt a gépemen ami a firefoxon jött át.
a másik meg hogy a firefoxon nem lehet vírus, max a gépeden
"Felejtsd el a Firefoxot mert tele van vírussal és egyre rosszabb."
A legnagyobb butaság, amit mostanában hallottam.
Amióta a Firefox létezik, én azt használom és érdekes módon nekem sosem lassul be.
Telepítsd ezt a kiegészítőt és időnként futtasd le, hátha segít valamit (nem tudom, mi az igazi oka nálad a lassulásnak): [link]
Lefuttattam a CCleanert, de nem sokat segített. Kitöröltem a gépről a Firefoxot, aztán újratelepítettem, de semmi változás. Ugyanolyan maradt minden, némely oldalakat lassan tölt be, és van egy konkrét oldal, a mobiltelefon szolgáltatómé, amin keresztül az egyenleget szoktam feltölteni a telefonomon, azt csak a kezdőlapig tölti be, tovább nem jutok vele. A Chromeban viszont végig megy minden.
Vírusirtó nem okozhatja ezt a problémát, mert nemrég az AVAST-ot leszedtem a gépről, vacakolt az internetem, és az írta ki hibaüzenetként, hogy nincs vírusirtúm a gépen, ezért raktam rá másikat, az ESET-től a SMART SECURITY-t, és mintha azóta lenne lassúbb a Firefox is. Nem tudom???
sebesseg teszt mit mutat?
A firefox mapáját is törölted ?
A mappát nem, csak a programot, a fenébe.
Na mindegy, újrarakom mégegyszer, de most már totál eltávolítom előbb.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!